Pachete

Pachetul de cont

La Garanti BBVA, SE POATE să ai zero comision la contul curent in RON

Pachet pentru Studenți

Cu Pachetul pentru Studenți de la Garanti BBVA primești bani extra pentru micile plăceri. Cum? De fiecare dată când folosești cardul tău pentru studenți de la Garanti BBVA pentru a achita cumpărăturile, primești înapoi o parte din bani sub formă de Puncte Bonus.

Pachet pentru Pensionari

Lasă grijile financiare în seama noastră și vei avea timp mai mult pentru cei dragi. Alege Pachetul pentru Pensionari de la Garanti BBVA – un mod de a-ți primi banii la timp, fără costuri.

Costuri

Cum obții un pachet

Poți veni în oricare din agențiile Garanti BBVA, poți aplica direct aici sau îl poți deschide singur în Garanti BBVA Online.

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.
Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare, vezi aici.

Poți vizualiza Documentul de informare cu privire la comisioane pentru Cont Pensionar aici și pentru Cont Studenți aici.