Campanii

Campanii curente

Oferta este valabilă în perioada 01.02.2024 – 31.03.2024, cu următoarele caracteristici: – Se adresează persoanelor fizice care la momentul inițierii Campaniei pot fi clienți existenți sau non-clienți ai GARANTI BANK S.A.
Oferta este valabilă în perioada 01 Ianuarie 2024 – 31 Martie 2024. Small GPL se adresează persoanelor fizice care aplică pentru credite noi, cât și pentru refinanțarea altor credite de nevoi pesonale fără garanții reale imobiliare pe care le dețin la alte bănci.
Oferta este valabila în perioada 19.12.2023 – 31.03.2024 si se adresează clienților care constituie depozite la termen, fară prelungire automata, cu o suma de maximum 50.000 EUR/USD, provenita din fonduri noi pe o perioada de 1 luna, 3 luni, 6 luni sau 12 luni, în oricare din agențiile Garanti BBVA
Oferta este valabilă începand din 20 Septembrie 2023. Small GPL se adresează persoanelor fizice care aplică pentru credite noi, cât și pentru refinanțarea altor credite de nevoi pesonale fără garanții reale imobiliare pe care le dețin la alte bănci.
Ofertă de credite imobiliare pentru achiziția unui imobil de la Dezvoltatorii Imobiliari Parteneri ai Garanti BBVA Bank
Se adresează persoanelor fizice, pensionari, care la momentul inițierii Campaniei pot fi clienți sau nonclienti ai GARANTI BANK S.A.

Campanii încheiate

Oferta este valabila in perioada 1 Iulie 2023 – 30 Septembrie 2023 si actualizeaza Campania lansata in data de 15 Septembrie 2022. Banca va acorda Premiu Clientilor, constand in acordarea unui premiu in valoare de 10% din venitul incasat in prima luna, dar nu mai mult de 1000 RON, daca acestia indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
Durata: Campania este valabila in perioada 01 Februarie – 31 Decembrie 2022. II. Conditii campanie:  Se adreseaza persoanelor fizice care la momentul initierii campaniei nu sunt clienti ai Garanti Bank S.A.;  Persoanele fizice trebuie sa isi deschida un cont curent in RON la Garanti Bank S.A., cu card de debit atasat, si sa solicite si activeze serviciul de Internet si Mobile Banking (Garanti BBVA Online si Mobile), in perioada 01 Februarie – 31 Decembrie 2022;
Oferta se adresează creditelor de nevoi personale fără garanții reale imobiliare
Campania se adreseaza persoanelor fizice, pensionari clienti existenti si non-clienti. Campania se va desfasura in perioada 05.2023 – 31.08.2023.
Ofertă de credite imobiliare pentru achiziția unui imobil de la Dezvoltatorii Imobiliari Parteneri ai Garanti BBVA Bank
Oferta se adreseaza tuturor clientilor angajati in Sectorul Public care isi incaseaza sau vor incasa veniturile din salarii in conturile curente deschise la Garanti Bank in baza unei Conventii de virare salariu incheiata intre angajator si banca.
Oferta este valabilă în perioada 1 August 2023 – 09 August 2023, cu următoarele caracteristici: – Se adresează persoanelor fizice care la momentul inițierii Campaniei pot fi clienți existenți sau non-clienți ai GARANTI BANK S.A.
Oferta este valabila in perioada 4 Aprilie – 31 mai 2023 – Se adreseaza persoanelor fizice, care pot fi clienti existenti sau non-clienti ai GARANTI BANK S.A. si care solicita un credit de nevoi personale fara garantii reale imobiliare in perioada Campaniei.
Campania „Incepe primavara cu 200 RON Puncte bonus!”(denumita in cele ce urmeaza Campania), este organizata de GARANTI BANK S.A., cu sediul în Bucureşti, Sos. Fabrica de Glucoza nr. 5, Novo Park 3, Business Center, Cladirea F, et. 5 si 6