Premiile noastre

Garanti BBVA a primit un nou premiu oferit in categoria e-Growth, in cadrul ediției cu numărul 21 a Galei E-Finance, organizată de trustul de presa Finmedia.

Această distincție se datoreaza creșteri cu 25% a numărului de clienti care au utilizat aplicația noastra bancara de Mobile Banking. Acest lucru ne onoreaza si ne motiveaza sa continuam investițiile făcute in directia digitalizarii.

Garanti BBVA a primit “Premiul pentru Banca Anului la Sustenabilitate” în cadrul Galei Premiilor Pieţei Financiare, organizată de reputabila revistă economică –Piaţa Financiară, pentru acţiunile făcute în direcţia integrării principiilor ESG în activitatea noastră.
Garanti BBVA a primit distincţia de Banca Anului, în cadrul Galei Financial Leaders Hall of Fame Awards 2023, organizată de cunoscuta publicaţie Business Arena, pentru obţinerea unui nivel ridicat de recunoaștere și admirație în randul clienţilor, profitabilitate, realizarea de produse și serviciile inovatoare, într-un segment de piață extrem de competitiv.   Garanti BBVA a primit şi premiul special pentru dezvoltarea Creditului Imobiliar Casa Eco, în cadrul Galei Green Awards, organizată de România Green Building Council (RoGBC) și Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF).

Garanti BBVA a fost desemnată câștigătoarea a două premii importante The Best Consumer Digital Bank in Romania for 2023” şi “The Best Integrated Consumer Banking Site in Romania for 2023” în cadrul competiției desfășurate de Global Finance Magazine, o publicație financiară reputabilă cu peste 35 de ani de experiență, citită de oameni din 193 de țări.

Garanti BBVA a fost dublu premiată în cadrul celei de-a XVI-a ediții a Galei Bancheri de Top, organizată de publicatiile Finmedia și Piața Financiară. Rezultatele pozitive ale Garanti BBVA din anul 2022 au fost recunoscute prin acordarea premiului pentru “Cea mai bună rentabilitate a activelor și pasivelor”, precum și a premiului pentru “Cea mai bună dinamică a atragerii de economii”, la categoria bănci de mărime medie.

Garanti BBVA a primit Premiul pentru contribuția adusa la dezvoltarea antreprenorilor români, oferit in cadrul galei de premiere organizată de publicaţia Club Antreprenor.ro.

Garanti BBVA a primit Premiul pentru sprijinirea achiziţiilor de locuinţe verzi şi îmbunătăţiri sustenabile pentru case, în cadrul Galei Financial Intelligence Awards, organizată de rpublicaţia Financial Intelligence.

Garanti BBVA a primit înca o distincţie şi anume, pentru Produsul anului în Banking: Contul curent cu Pachetul + , in cadrul Galei Premiilor Revistei Piaţa Financiară.

În cadrul Galei Financial Leaders Hall of Fame Awards 2022, organizată de cunoscuta publicaţie Business Arena, Garanti BBVA a primit premiul Best Customer-Centric Bank Of The Year.

Garanti BBVA a primit recent un nou premiu în cadrul Galei Bancheri de Top, organizată de trustul de presa Finmedia. Pentru recunoașterea din acest an s-a ținut cont de criteriile de eficiență, iar banca noastră a fost premiată la categoria băncilor medii, pentru nivelul excelent al ROE, evidenţiind rentabilitatea capitalului propriu.

În cadrul Galei anuale „Brand Excellence Hall of Fame Awards”, organizata de revista Business Arena în aprilie 2022, Garanti BBVA a primit acest premiu, recunoscând strategia de brand de succes şi eforturile remarcabile de a oferi produse şi servicii inovatoare, personalizate, menținând serviciul clienşi în centrul operaşiunilor sale.

În cadrul Galei anuale „Brand Excellence Hall of Fame Awards”, organizata de revista Business Arena în aprilie 2022, Garanti BBVA a primit acest premiu, recunoscând strategia de brand de succes şi eforturile remarcabile de a oferi produse şi servicii inovatoare, personalizate, menținând serviciul clienşi în centrul operaşiunilor sale.

Garanti BBVA a primt premiul „eGrowth” pentru creşterea în 2021 a utilizarii canalelor digitale de catre clientii din segmentul Retail. Premiul ne-a fost acordat în cadrul Galei Premiilor e-Finance, organizata de prestigiosul trust de presa Finmedia, în februarie 2022.

În cadrul Galei Club Antreprenor, organizată de revista Club Antreprenor, în martie 2022, Garanti BBVA a primit “Premiul pentru parteneriatul sustenabil cu IMM-urile românești”.

În cadrul ediției anuale a „Galei Premiilor pentru Excelență”, organizată de revista Business Arena, în luna decembrie 2021, Garanti BBVA a primit acest premiu pentru leadership și inovație în crearea unei prezențe puternice și de succes pe piață pe segmentul de Retail banking, cu o abordare centrată pe client, produse cu valoare adăugată și servicii digitale ușor de utilizat.

În cadrul competitiei “2021 World’s Best Consumer Digital Banks Awards in Central & Eastern Europe”, organizata de catre prestigioasa revista Global Finance, Garanti BBVA a primit, din nou, premiul pentru „Best Consumer Digital Bank in Romania”.

Vezi mai mult

Garanti BBVA a primit acest premiu în cadrul edi?iei anuale a “Galei Premiilor Revistei Piata Financiara”, organizata în luna decembrie 2021.

Garanti BBVA a primit premiul pentru “Cea Mai Buna Strategie Bancara”, în cadrul Galei „Financial Leaders Hall of Fame”, organizata de revista Business Arena, în luna octombrie 2021.

Garanti BBVA a primit această distincție în octombrie 2021, ca o recunoaștere a efortului spre transformarea digitală și dezvoltarea de servicii la distanță, în cadrul Galei „După Afaceri Premium”, organizată de prestigioasa publicație Ziarul Financiar.

În cadrul Galei Bancheri de Top, organizată de trustul de presă Finmedia, în iunie 2021, Garanti BBVA a primit premiul pentru “Rentabilitate active (ROA), Rentabilitatea capitalurilor (ROE) la categoria banci cu active intre 5 si 25 mld. Lei”.

Ufuk Tandoğan – CEO Garanti BBVA Romȃnia, a primit premiul pentru „Excellence in Banking Leadership”, în cadrul Galei „Brand Excellence Hall of Fame Awards 2021”, organizată de revista Business Arena, în mai 2021. Această distincție reprezintă o recunoaștere a carierei sale remarcabile, de peste 30 de ani, în domeniul financiar-bancar.

Garanti BBVA a primit premiul pentru „Brand Excellence in Banking”, în cadrul Galei „Brand Excellence Hall of Fame Awards 2021”, organizată de revista Business Arena, în mai 2021. Această distincție ne-a fost acordată pentru comunicarea consecventă și relevantă de brand, în această perioadă plină de provocări, din cauza pandemiei de coronavirus, în care s-a demonstrat că brandurile sunt mai importante ca niciodată pentru comunitățile lor. Garanti BBVA a continuat să fie un comunicator activ al valorilor în care crede și să respecte angajamentului său de a pune clienții pe primul loc, menținȃnd la cel mai înalt nivel calitatea serviciilor oferite acestora.

În cadrul celei de-a 13-a ediții a Galei Online Banking, organizată de trustul de presă Finmedia, în aprilie 2021, Garanti BBVA a primit 3 premii, la categoria dedicate performanței în domeniul serviciilor bancare mobile:

– “Cea mai mare creştere a valorii tranzacţiilor în mobile banking – persoane juridice, în anul 2020”

– “Cel mai mare număr total de tranzacţii şi număr de tranzacţii persoane fizice, în anul 2020”

– “Cea mai mare creştere a numărului total de clienţi ai serviciului de mobile banking – persoane juridice, în 2020”

Garanti BBVA a primt premiul „eGrowth” pentru rezultatele excelente înregistrate în 2020 de canalele noastre digitale. Premiul ne-a fost acordat în cadrul Galei Premiilor e-Finance, organizata de prestigiosul trust de presa Finmedia, în februarie 2021.

Acest premiu ne-a fost acordat în cadrul Galei Premiilor Revistei Piata Financiara, în decembrie 2020.

Ufuk Tandoğan – CEO Garanti BBVA România, a primit premiul special pentru “Încrederea Acordata României”, în cadrul Galei “CEO Awards 2020”, organizata de revista Business Magazin.

Garanti BBVA a primit acest premiu în septembrie 2020, în cadrul Galei “Financial Leaders Hall of Fame”, organizată de revista Business Arena. Cu cel mai înalt nivel de profit net în rândul competitorilor în 2019 și în primul semestru al anului 2020, Garanti BBVA înregistrează rezultate solide, precum și o strategie concentrată pe investiții în tehnologie, inovație și servicii potrivite nevoilor clienților.

Ȋn cadrul competiţiei “2020 World’s Best Consumer Digital Banks Awards in Central & Eastern Europe”, organizată de către prestigioasa revistă Global Finance, Garanti BBVA a primit, din nou, premiul pentru „Best Consumer Digital Bank in Romania”.

Ȋn cadrul Galei “Most Admired Business Women”, organizată de revista Business Arena, Luminiţa Cioacă – Director General Adjunct Garanti BBVA România a primit premiul pentru “Leading Executive in Banking”.

În cadrul celei de-a 13-a ediții a Galei Bancheri de Top, organizată de trustul de presă Finmedia, în iulie 2020, Garanti BBVA a primit două premii:

– “Raport optim credite / depozite”, la categoria “bănci medii”;

– “Rata optimă de solvabilitate”, la categoria “bănci medii”.

În cadrul celei de-a 12-a ediții a Galei Online Banking, organizată de trustul de presă Finmedia, în iunie 2020, Garanti BBVA a primit două premii:

“Best Performance in Internet Banking”, pentru cel mai mare număr de clienţi;

„Best Performances in Mobile Banking”, pentru cea mai importantă creştere procentuală la categoria peroane juridice (total clienţi, total tranzacţii, total autentificari şi valoarea tranzacţiilor).

Garanti BBVA a primit acest premiu pentru atingerea unui nivel înalt de recunoaștere și admirație în industrie, pentru angajamentul său de a crea un brand puternic prin intermediul unor strategii orientate spre client. Premiul a fost acordat în cadrul Galei “Brand Excellence Hall of Fame Awards 2020” organizată de revista Business Arena, în iunie 2020.

Garanti BBVA a primit din partea CSRmedia.ro Diploma Mentiune pentru WWF Bonus Card – la categoria mediu, in cadrul celei de-a 8-a editii a Galei Romanian CSR Awards, in iunie 2020.

Pentru a doua oară consecutiv, Garanti BBVA a fost validată ca Superbrand în România, fiind astfel recunoscută ca un brand puternic, în cadrul celei de-a noua ediții a Programului Superbrands din România, în 2019.

Această recunoaștere a fost făcută în cadrul evenimentului Superbrands Romania Gala Tribute, în februarie 2020.

În cadrul Galei Premiilor e-Finance, organizată de trustul de presă Finmedia în Februarie 2020, Garanti BBVA a primit premiul pentru “eGrowth” pentru aplicația de Mobile Banking, care a înregistrat cea mai mare creștere a numărului de tranzacții, în 2019, raportat la creşterea portofoliului.

Ȋn cadrul competiţiei “2019 World’s Best Consumer Digital Banks Awards in Central & Eastern Europe”, organizate de către prestigioasa revistă Global Finance, Garanti Bank România a primit, din nou, premiul „Best Consumer Digital Bank in Romania”.

Câştigătorii au fost desemnaţi în urma evaluării efectuate de către un juriu specializat, format din reprezentanţi ai Infosys, lider global în consultanţă, tehnologie şi outsourcing. Redactorii Global Finance au fost responsabili pentru selecția finală a tuturor câștigătorilor.

Băncile câştigătoare au fost selectate pe baza următoarelor criterii: importanţa strategiei de a atrage şi deservi clienţii online, succesul în a face clienţii să folosească produsele web, creşterea numărului de clienţi online, varietatea ofertei, dovada tangibilă a beneficiilor câştigate de pe urma iniţiativelor pe internet, funcţionalitatea şi designul website-ului.

Domnul Ufuk Tandoğan – CEO Garanti BBVA, a primit premiul pentru “Bancherul Anului”, în cadrul “Awards for Excellence Gala”, organizată de revista Business Arena, în noiembrie 2019.

Potrivit juriului, acordarea acestei distincţii reprezintă o recunoaştere a abilităţilor deosebite de leadership ale Domnului Tandoğan, reflectate în rezultatele obţinute de Garanti BBVA în România.

Garanti BBVA a fost declarată, în august 2019, „Cea mai bună bancă internațională din România în 2019” de revista britanică Finance Central Europe. Revista desemnează anual cele mai bune bănci din țările din Sud-Estul Europei, clasamentul luând în considerare performanţa băncilor din punct de vedere al următoarelor cinci criterii: soliditatea activelor, soliditatea capitalului, profitul înainte de impozitare, rata de rentabilitate a activelor și randamentul capitalurilor proprii.

Ȋn cadrul celei de-a XII-a ediţii a Galei „Bancheri de Top”, organizată de trustul de presă Finmedia, În iunie 2019, Garanti BBVA a fost premiată de trei ori.

Premiile pentru „Cel mai bun raport credite / depozite”, „Cel mai bun raport credite / număr de angajaţi” și „Cel mai bun raport depozite / număr de angajaţi” – acordate în cadrul categoriei “bănci medii”, reprezintă o confirmare a eficienţei activităţii echipei Garanti BBVA, fiind concentrată pe satisfacerii nevoilor clienţilor.

Garanti BBVA a primit acest premiu, pentru serviciul nostru de Internet Banking – Garanti BBVA Online, din partea trustului de presă Finmedia, în cadrul Galei “Digital Banking”, ce a avut loc în aprilie 2019.

Platforma noastră de Internet Banking – Garanti BBVA Online a primit acest premiu din partea trustului de presă Finmedia, în cadrul Galei “Digital Banking”, ce a avut loc în aprilie 2019.

Garanti BBVA a fost declarată câştigătoare la categoria “e-banking”, în cadrul Galei Premiilor eFinance, organizată de trustul de presă Finmedia, în ianuarie 2019. Acest premiu a fost acordat pentru relansarea, la aniversarea celor 20 de activitate pe piața românească, a platformei noastre de internet banking – Garanti BBVA Online. Juriul a apreciat interfața intuitivă, meniul mai ușor de folosit care simplifică pașii pe care un utilizator trebuie să îi parcurgă pentru operațiunile efectuate și designul uniform al meniurilor, optimizat, care aduce în prim-plan un spirit al bankingului modern, orientat către sfera digitală.

Garanti BBVA a primit premiul pentru “Retail Bank of the Year” în cadrul Galei Premiilor Revistei Piața Financiară, care a avut locîn Decembrie 2018. Într-o piață bancară extrem de competitivă, Garanti BBVA a reușit să se impună prin oferirea de servicii și produse de calitate și prin construirea unei relații speciale, bazată pe încredere, cu clienții săi.

Garanti BBVA a primit premiul pentru “Excelență în Banking”, în cadrul Galei Excelenței organizată de revista Business Arena în noiembrie 2018.

Strategia noastră din ultimii 20 de ani de creștere organică și sustenabilă a fost apreciată. Garanti BBVA este cunoscută în sistemul bancar românesc ca fiind o instituție financiară solidă, cu un portofoliu sănătos și care își îmbunătățește constant produsele și serviciile, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților.

În cadrul Galei “Financial Leaders’ Hall of Fame”, organizată de revista Business Arena în Octombrie 2018, Garanti BBVA a primit premiul pentru “Cea mai buna strategie bancara”.

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, a fost premiată de prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania”. Distincția a fost acordată în cadrul evenimentului “The World’s Best Consumer Digital Banks In Central & Eastern Europe 2018”.

Ȋn cadrul celei de-a XI-a ediţii a Galei „Bancheri de Top”, organizată de trustul de presă Finmedia, Garanti BBVA a fost premiată de trei ori: pentru „Cel Mai Bun Raport al Volumului de Credite/Angajat”, „Cea Mai Bună Dinamică a Activelor” și „Cea Mai bună Dinamică a Atragerii de Economii”.

În cadrul celei de-a 10-a ediții a Galei Online Banking, organizată de trustul de presă Finmedia, în aprilie 2018, Garanti BBVA a primit două premii.

Prima a fost o recunoaștere a eforturilor și a abordării noastre centrate pe client, pentru care am primit trofeul „Best Internet Banking Experience” și „Best Performance” pentru aplicația noastră Garanti BBVA Mobile, care a avut cea mai mare creștere a numărului de utilizatori, persoane fizice.

In martie 2018, in cadrul celei de-a treia editii a Galei Anuale a Asociatiei Romane a Brokerilor de Credite (ARBC), Garanti BBVA a primit premiul pentru „Cel Mai Bun Credit Ipotecar”.

Domnul Ufuk Tandogan – CEO Garanti BBVA, a fost desemnat “Bancherul Anului”, in cadrul Galei de decernare a Premiilor “Nine O’Clock 27 de ani”, organizata de cunoscuta publicatie Nine O’Clock.

Premiul acordat de juriu vine ca o recunoastere a faptului ca domnul Tandogan a contribuit cu succes la consolidarea pozitiei institutiei financiare pe piata in 2017, drept o banca dinamica, solida si profitabila, prin dezvoltarea si implementarea unei strategii solide si a unui model de business eficient. Astfel, banca a obtinut cele mai bune rezultate in ultimii 20 de ani, de cand si-a inceput activitatea in Romania, dovedind a fi un partener financiar de incredere, atat pentru clientii sai, cat si pentru economia locala. Domnul Tandogan a demonstrat abilitati de leadership remarcabile, obtinand recunoasterea comunitatii locale de afaceri.

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, a fost selectată și confirmată ca Superbrand. Această confirmare vine în anul care marchează a 20-a aniversare pe piața locală a băncii. Această recunoaștere a fost făcută în cadrul evenimentului Superbrands Romania Gala Tribute, in februarie 2018.

Garanti BBVA a fost premiată în iulie 2017, de către prestigioasa revistă Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank” în Romania, în cadrul “2017 World’s Best Consumer Digital Banks in Central and Eastern Europe Competition”. Garanti BBVA este singura bancă din România care a primit un astfel de premiu.

In cadrul Galei Premiilor Revistei Piata Financiara, organizata de prestigiosul trust de presa Finmedia, in decembrie 2017, Garanti BBVA a primit premiul pentru “Best Business Strategy Implementation”.

Garanti BBVA a crescut organic an de an, inca de cand si-a inceput activitatea pe piata din Romania, in 1998. Strategia bancii de a se dezvolta sanatos, de a-si diversifica portofoliul de produse si de a mentine acelasi ritm cu nevoile clientilor sai a condus in 2017 la cresterea volumului total al activelor, scaderea nivelului creditelor neperformante sub media pietei si obtinerea celui mai mare profit din ultimii ani, dovedindu-se un partener financiar de incredere pentru clientii sai si pentru economia locala.

În cadrul Galei “Financial Leaders Hall of Fame”, organizată de revista Business Arena în Octombrie 2017, Garanti BBVA a primit premiul “Bank of the Year”. Aceasta Gală anuală recunoaște realizările și succesele bancilor, instituțiilor financiare și liderilor de afaceri care au adoptat strategiile căștigătoare într-un mediu de afaceri plin de provocări. Încercăm în permanență să îmbunătățim produsele și serviciile oferite clienților noștri, să îi sprijinim și să le asigurăm cea mai bună experiență bancară. Vom continua să facem acest lucru, acordănd o atenție constantă nevoilor lor.

Garanti BBVA a fost premiata pentru „Cea ma Buna Dinamica a Creditarii”, in cadrul Galei „Bancheri de Top” organizata de trustul de presa Finmedia. Este o onoare pentru noi sa castigam acest premiu, ca o recunoastere a eforturilor echipei Garanti BBVA pentru a castiga increderea clientilor in produsele noastre de creditare. Premiul doveste faptul ca avem oferte competitive si ca trebuie sa continuam sa ne mentinem avantajele pe piata locala.

În cadrul Galei Anuale a Asociaţiei Române a Brokerilor de Credite (ARBC), organizată în martie 2017, Garanti BBVA a primit premiul pentru „Cel Mai Bun Credit Ipotecar”.

Ȋn cadrul Galei Premiilor eFinance, organizată de către Grupul de presă Finmedia în ianuarie 2017, Garanti BBVA a fost premiată la categoria „e-mobile banking”, pentru lansarea aplicaţiei de mobile banking, Garanti BBVA Mobile, în 2016.

Garanti BBVA Mobile este o aplicaţie disponibilă atât pentru iOS, cât şi pentru Android. Aplicaţia permite utilizatorilor să îşi gestioneze rapid şi eficient finanţele 24/7, să vadă istoricul tranzacţiilor oricând şi de oriunde, să facă transferuri, să plătească facturi, etc.

Ȋn cadrul „Galei Premiilor Revistei Piața Financiară”, în decembrie 2016, Garanti BBVA a primit 2 noi premii:

„Produsul Bancar al Anuluit” pentru Bonus Card

„Banca Anului in Risk Management”

Garanti BBVA a fost desemnată de către public ca fiind cea mai bună instituție financiară care a reușit să își gestioneze cu succes activitatea în anii de criză.

Premiul a fost acordat în cadrul Galei “Învingătorii Crizei”, un eveniment organizat de ziarul Bursa, în noiembrie 2016, cu scopul de a aduce în prim-plan companii din diferite industrii, care au implementat strategii ce le-au asigurat succesul în perioada crizei economice. Pentru Garanti BBVA, acesta este unul dintre cele mai importante premii primite anul acesta, întrucât este rezultatul votului publicului.

Premiul pentru “Client constant” a fost acordat băncii în cadrul evenimentului “7 ani de antreprenoriat social marca ViitorPlus”, organizat de către Asociaţia ViitorPlus pentru a marca șapte ani de când derulează două programe de economie socială, Atelierul de Pânză și Recicleta.

Ȋn cadrul Galei “Financial Leaders’ Hall of Fame 2016”, organizată de cunoscuta revistă Business Arena în luna noiembrie, domnul Ufuk Tandogan, CEO Garanti BBVA, a primit premiul pentru “Bancherul Anului”.

Acordarea acestui premiu reprezintă o recunoaştere a abilităţilor deosebite de leadership ale domnului Tandogan, reflectate în rezultatele obţinute, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung.

Ȋn cadrul celei de-a 17-a ediţii a competiţiei „World’s Best Internet Banks”, organizate de către prestigioasa revistă Global Finance, Garanti BBVA Romania a fost premiată, pentru al patrulea an consecutiv. Juriul ne-a acordat premiul pentru „Best Consumer Digital Bank in Romania”. Câştigătorii au fost desemnaţi în urma evaluării efectuate de către un juriu specializat, format din reprezentanţi ai Infosys, lider global în consultanţă, tehnologie şi outsourcing, şi din membrii echipei editoriale a Global Finance. Băncile câstigătoare au fost selectate pe baza următoarelor criterii: importanţa strategiei de a atrage şi deservi clientii online, succesul în a face clienţii să folosească produsele web, creşterea numărului de clienţi online, varietatea ofertei, dovada tangibilă a beneficiilor câstigate de pe urma initiaţivelor pe internet, funcţionalitatea şi designul website-ului.

Ȋn cadrul Galei CSR Romanian Awards, Garanti BBVA a primit premiul pentru „Responsibilitate Socială”, la categoria „Mediu”. Această distincţie ne-a fost acordată pentru proiectele derulate prin WWF Bonus Card, cardul nostru de credit emis în parteneriat cu Worldwide Fund for Nature Romania (WWF). Prin lansarea, în 2010, a WWF Bonus Card, ne-am dorit să ne implicăm în protecţia mediului. Astfel, la fiecare tranzacţie achitată cu acest card, Garanti BBVA redirecţionează 0,5% din suma respectiva către WWF România, pentru sprijinirea activităţilor desfăşurate la nivel local.

Ȋn cadrul Galei e-Finance, organizate în aprilie 2016, de către Trustul de Presa Finmedia, Garanti BBVA a fost premiată pentru serviciul de internet banking – Garanti BBVA Online. Juriul ne-a acordat această distincţie pentru cea mai mare rată de creştere a valorii medii tranzacţionate de persoanele juridice, în 2015.

Ȋn cadrul Galei „Excelenţă în Management”, organizate de ziarul Capital, Cagri Memisoglu – Director General Adjunct Garanti BBVA, a primit premiul II, la categoria „Cel Mai Bun Manager de Dezvoltare”.

In cadrul primei ediţii a Galei Anuale a Asociaţiei Române a Brokerilor de Credite (ARBC), Garanti BBVA a primit premiul pentru „Cel Mai Bun Credit Ipotecar”. Pe parcursul serii au fost premiate inovaţia, realizările şi activitatea instituţiilor financiar-bancare care au contribuit în 2015 la dezvoltarea şi consolidarea parteneriatelor şi la creşterea calităţii serviciilor financiare..

Ȋn cadrul Galei „Premiile Nine O’Clock 25 de ani”, organizate de cotidianul în limba engleză „Nine O’Clock”, Garanti BBVA a primit premiul pentru „Cea Mai Dinamică şi Inovatoare Bancă”, în cadrul secţiunii „Bănci şi Servicii Financiare”. Motivaţia juriului Nine O’Clock pentru acordarea premiului a venit ca o recunoaştere a „eforturilor noastre de consolidare a rolului Garanti BBVA ca jucator principal pe piaţa bancară românească, pentru dezvoltarea imaginii băncii, într-un mediu financiar extrem de competitiv”..

Ȋn cadrul Galei Premiilor e-Finance 2016, organizate de Trustul Finmedia, Garanti BBVA a primit premiul pentru “e-network”. Motivaţia juriului e-Finance pentru acordarea acestei distincţii a venit ca o recunoaştere a faptului că Garanti BBVA este singura bancă din sistem care în decurs de 5 ani (2010 – 2015) a reuşit să-şi dubleze numarul de ATM-uri, constituind unica reţea formată integral din ATM-uri inteligente – ATM Garanti BBVA.

Ȋn cadrul “Galei Premiilor Revistei Piaţa Financiară”, Garanti BBVA a fost desemnată “Most Trusted Bank”.

Punem întotdeauna accent pe a ţine pasul cu aşteptările clienţilor noştri, pe a le înţelege nevoile şi pe construirea loialităţii în randul lor. Premiul pentru “Most Trusted Bank” reprezintă, în acest sens, o confirmare a faptului că reuşim să fim parteneri financiari de încredere.

Ȋn cadrul Galei “Financial Leaders’ Hall of Fame 2015”, organizate de prestigioasa revistă Business Arena, Garanti BBVA a primit premiul pentru “Cea Mai Bună Strategie Bancară”.

Motivaţia juriului Business Arena pentru acordarea premiului vine ca o recunoaştere a “gândirii noastre strategice, concentrată pe inovaţie şi oferirea unor soluţii de finanţare personalizate, într-un sector extrem de competitiv”.

Ȋn cadrul Galei “Forbes 100 Cool Brands”, Garanti BBVA a primit premiul pentru “Best Online Banking”.

Ȋn contextul în care sistemul bancar trece printr-un proces de digitalizare, ne-am concentrat, în acest sens, să aducem pe piaţă produse şi servicii care să se potrivească noilor cerinţe de pe piaţă.

Finmedia şi Piaţa Financiară au păstrat şi în 2016 tradiţia de a organiza „Gala Bancheri de Top”, menită să premieze rezultatele anilor anteriori ale companiilor din domeniul bancar. Ȋn cadrul celei de-a VIII-a ediţii, Garanti BBVA a primit 2 premii:

– Categoria ECONOMISIRE, „Dinamică depozite”

– Categoria CREDITARE, „Dinamică sold credite”

Ȋn cadrul Galei Oskar „Premiile Capital” 2015, organizate de prestigioasa revista Capital, care a avut loc pe 27 mai, Garanti BBVA Group a fost nominalizat la Categoria „Cea mai buna instituţie financiară” şi desemnat castigator, dintr-un top de 10 organizaţii financiare reputabile, fiind laureat cu premiul al doilea.

Ne face placere să vă anunţăm ca în cadrul „2015 World’s Best Internet Banks Competition”, organizate de către prestigioasa revista Global Finance, Garanti BBVA a fost premiată, pentru a treia oară consecutiv. De această data, juriul ne-a acordat premiile pentru „Best Consumer Digital Bank în Romania” şi pentru „Best Integrated Consumer Bank Site in Central & Eastern Europe”. Evaluarea a fost efectuată de către un juriu specializat, format din reprezentanţi ai Infosys, lider global în consultanţă, tehnologie şi outsourcing, şi din membrii echipei editoriale a Global Finance.

Ȋn cadrul celei de-a VII-a ediţii a Galei Premiilor Online Banking, organizate de trustul Finmedia, serviciul nostru de internet Banking – Garanti BBVA Online, a fost premiat pentru „Cea mai mare rată de creştere a valorii medii tranzacţionate de clienţii persoane juridice în 2014”. Evenimentul a marcat împlinirea a 15 ani de la lansarea primului serviciu de internet banking din sistemul bancar românesc.

Ȋn cadrul „Galei Premiilor Revistei Piaţa Financiară”, Garanti BBVA a fost premiată la Categoria „Produsul Bancar al Anului (finanţări corporate)”.

Ȋn cadrul celei de-a XII-a ediţii a Galei „Romanian PR Awards”, campania de comunicare în social media, „SEQR the City”, a primit premiul „Silver Award for Excellence”. „SEQR the City” a fost campania de promovare a SEQR – soluţia de plată cu smartphone-ul, rapidă, uşoară şi sigură, lansată în 2013 de Garanti BBVA şi Seamless.

Ufuk Tandogan, CEO Garanti BBVA România, a primit premiul pentru „Bancherul Anului”, în cadrul Galei „Financial Leaders’ Hall of Fame 2014”, organizate de prestigioasa revistă Business Arena. Acest premiu reprezintă o recunoaştere a „abilităţilor deosebite de leadership ale dânsului, reflectate în rezultatele obţinute, atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung”.

Ȋn cadrul celei de-a VI-a Ediţii a Galei Online Banking organizate de către Finmedia, serviciul nostru de internet banking – Garanti BBVA Online, a fost premiat pentru “Cea mai mare pondere a clienţilor persoane fizice din totalul clienţilor băncii”, dar şi pentru “Primul serviciu naţional de internet banking prin care se pre-aprobă solicitările de credit în timp real” (iLoanU).

Ȋn cadrul Galei „Persons of the Year 2013”, organizate de publicaţia Nine O’Clock, Garanti BBVA a primit premiul „Banca Anului 2013”, pentru cea mai dinamică şi inovatoare bancă, pentru cea mai reuşită dezvoltare pe piaţa locală şi pentru cele mai de succes proiecte de finanţare în anul 2013. .

Ȋn cadrul Galei Premiilor Piaţa Financiară, Garanti BBVA a primit premiul pentru „Cea mai Inovatoare Bancă a Anului 2013”. Acest premiu reprezintă o recunoaştere a faptului că Garanti BBVA este percepută ca fiind una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci de pe piaţa locală, fiind mereu cu un pas înainte atunci când vine vorba de a anticipa nevoile clienţilor. Având întotdeauna ca prioritate confortul clienţilor, serviciile, produsele şi soluţiile oferite sunt create conform necesităţilor acestora. Astfel, am lansat unele dintre cele mai inovatoare produse financiare de pe piaţa locală, cum ar fi soluţia de plată SEQR şi platforma de solicitare Credite, iLoanU.

Ȋn cadrul Galei Financial Leaders` Hall of Fame 2013, organizate de publicaţia Business Arena, Garanti BBVA a primit premiul „Banca Anului pentru produsele şi serviciile adresate clienţilor IMM-uri”. Acest premiu reprezintă o recunoaştere a eforturilor susţinute pe care le-am făcut pentru a veni în sprijinul antreprenorilor şi IMM-urilor, pe care îi considerăm reali parteneri, iar succesul lor este şi succesul nostru.

Garanti BBVA a fost premiată în cadrul Galei Cards 2013, organizate de FinMedia, la categoria “Special Care”, pentru extinderea beneficiilor Bonus Debit Card şi pentru categoria pensionarilor. După atenţia specială arătată în timp clienţilor de retail în general, Garanti BBVA a inţeles să se adreseze şi pensionarilor din România, care, din aprilie 2013 pot folosi cardul de debit Bonus Debit Card pentru încasarea şi gestionarea pensiei.

Garanti BBVA a fost premiată de către prestigioasa revistă Global Finance pentru „Best Consumer Internet Bank in Romania” şi „Best in Social Media in CEE Region”. Cele două distincţii au fost acordate în cadrul „2013 World’s Best Internet Banks Competition”.

Evaluarea a fost realizată de către un juriu exigent de la Infosys – lider global în consultanţă, tehnologie şi outsourcing, şi de către echipa editorială a Global Finance, pe baza unor criterii precum: importanţa strategiei de a atrage şi deservi clienţii online, succesul în a face clienţii să folosească produsele web, creşterea numărului de clienţi online, varietatea ofertei, dovada tangibilă a beneficiilor câştigate de pe urma iniţiativelor pe internet.

Ȋn cadrul celei de-a VI-a ediţii a Galei Bancheri de Top, organizate de Finmedia, Garanti BBVA a primit două premii pentru rezultatele din 2012, respectiv: „Cea mai bună dinamică a capitalurilor în perioada de criză” şi „Cea mai bună dinamică pe partea de creditare”..

Ȋn cadrul celei de-a V-a Ediţii a Galei Online Banking organizate de către Finmedia, serviciul nostru de internet banking – Garanti BBVA Online, a fost premiat pentru „Cea mai mare creştere a numărului global de tranzacţii (42%) şi cea mai constantă creştere a valorilor tranzacţionate în 2012 (peste 50% în cazul persoanelor fizice şi juridice)”.

Ȋn cadrul evenimentului „Persons of the Year 2012 Awards” organizat de revista Nine O’Clock, ATM-urile inteligente Garanti BBVA au primit un premiu special pentru „Complexitatea tranzacţiilor efectuate de clienţi şi non-clienţi, atât cu card, cât şi fără card”.

Garanti BBVA a fost premiată în cadrul celei de-a 12-a ediţii a Galei „Financial Leaders’ Hall of Fame Awards 2012”, organizate de către revista Business Arena, pentru „Cea mai bună strategie bancară”.

Garanti BBVA este recunoscută pe piaţă pentru inovaţie şi dinamism, două elemente fundamentale ce reuşesc să o diferenţieze de celelalte instituţii financiare.

Garanti BBVA a primit în luna iulie 2012, un prestigios premiu, respectiv premiul pentru „Cea mai spectaculoasă creştere sistemică a activelor şi fondurilor proprii: Cea mai Bună Bancă”.

Acest premiu, acordat de către Finmedia, un grup media de top din România, recunoaşte rezultatele pozitive înregistrate de Garanti BBVA pe piaţa bancară locală.

Serviciul de internet banking Garanti BBVA Online a fost desemnat „Cel mai bun sistem de plată a facturilor din Europa Centrală şi de Est” în cadrul premiilor anuale organizate de prestigioasa revistă Global Finance. Premiul a fost acordat în urma unei analize complexe realizate de echipa redacţională a publicaţiei Global Finance şi a avut la bază criterii precum eficienţa strategiilor de atragere şi deservire a clienţilor în mediul online şi complexitatea funcţionalităţilor oferite.

Rezultatele excelente obţinute de Garanti BBVA în 2010 au fost apreciate la cel mai înalt nivel în cadrul Galei „Bancheri de Top”, organizate în data de 21 iulie 2011 de către Finmedia. Garanti BBVA a fost premiată drept „Cea mai dinamică bancă, cu cea mai spectaculoasă ascensiune în topul bancar din 2010”. Distincţia a ţinut cont de creşterile semnificative înregistrate de bancă la nivelul celor mai importanţi indicatori financiari: 73% creştere a activelor, credite cu peste 45% mai mari, depozite dublate.

Gala Premiilor No-Cash, organizată pentru al 10-lea an consecutiv, a desemnat Garanti BBVA drept câştigătoare la categoria „Cea mai bună promovare” pentru campaniile desfăşurate pentru cardul de credit Bonus Card. Aceste campanii au asigurat băncii creşteri importante în 2010 comparativ cu 2009: o creştere de 52% a portofoliului de carduri, cu 62% mai multe carduri active şi o evoluţie de 230% a numărului de tranzacţii. Acest premiu a fost oferit pe baza voturilor primite din partea unui juriu format din 32 reprezentanţi ai emitenţilor de carduri, schemelor de plată, procesatorilor de carduri şi furnizorilor de tehnologie.

Produsul CrediMed a fost apreciat drept „Cel mai bun produs bancar al anului dedicat doctorilor”, în cadrul Galei organizate de „Colegiul Medicilor din România”, în iunie 2011. Această distincţie a fost acordată pe baza nominalizărilor făcute de publicul larg şi de voturile date de comunitatea medicilor.

În cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Galei Premiilor e-Finance, organizată în martie 2011, Garanti BBVA a fost premiată în cadrul categoriei „e-Payments”, pentru sistemul de plăţi în timp real dezvoltat de bancă la sfârşitul anului 2010. Acest sistem a fost implementat în reţeaua de ATM-uri Garanti BBVA din agenţiile băncii şi din magazinele Vodafone şi permite efectuarea instant a următoarelor operaţiuni: plata facturilor şi reîncărcarea cartelelor pre-plătite Vodafone. Un alt avantaj al acestui sistem de plăţi, unic pe piaţa românească este dat de accesibilitatea extinsă a acestuia, putând fi utilizat de oricine, indiferent că este client al Garanti BBVA sau nu şi indiferent de modalitatea de plată aleasă: prin orice card de debit sau în numerar.

În cadrul celei de-a XI-a ediţii a Cards Forum, organizată de Finmedia în octombrie 2010, Garanti BBVA a fost premiată pentru evoluţia deosebită a activităţii de carduri înregistrată în primul semestru din 2010. Acest premiu a fost acordat în baza unei analize complexe realizate de revista e-Finance asupra evoluţiei portofoliului de carduri de debit şi credit, precum şi a tranzacţiilor achitate cu acestea. Distincţia primită este o recunoaştere suplimentară a eforturilor de a oferi în permanenţă clienţilor noştri facilităţi noi şi beneficii diversificate la cumpărăturile realizate cu cardurile emise de Garanti BBVA.

În cadrul Galei “CSR Romanian Awards 2017”, din aprilie 2017, Garanti BBVA a primit premiul pentru „Responsibilitate Socială”, la categoria “Mediu”. Această distincție ne-a fost acordată pentru proiectele derulate prin WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco din Romania, emis în 2010, în parteneriat cu Worldwide Fund for Nature Romania (WWF). Activitatea WWF pune accent pe protejarea speciilor aflate în pericol de dispariție și a habitatelor naturale ale Romaniei considerate a fi de importanță critică pentru bunăstarea oamenilor și a comunităților locale. Prin intermediul WWF Bonus Card, Garanti BBVA redirecționează 0,3% din valoarea totală a tranzacțiilor efectuate de posesorii cardului către proiectele locale ale WWF.