Garanti BBVA oferă soluţiile financiare potrivite specificului activităţii companiei tale

O gamă largă de produse şi servicii bancare standardizate și personalizate, adaptate nevoilor financiare ale companiilor mari.

Mai multe avantaje pentru afacerea ta, doar în contul tău Garanti BBVA

Accesează contul curent Garanti BBVA

Solutiile de finanţare şi garantare oferite de Garanti BBVA pentru corporaţii constau în tipul potrivit de credit pentru acoperirea necesarului de capital de lucru şi/sau implementarea planurilor de investiţii şi dezvoltare.

Află mai multe

Soluții Corporate Banking

Soluții de finanţare şi garantare pentru corporaţii ce acoperă necesarul de capital de lucru şi implementare a planurilor de investiţii.
Află mai multe

Mai multă eficiență în realizarea plăților

Susținem activitatea companiilor în activitatea zilnică prin gestionarea lichidităţilor, punând la dispoziţie un portofoliu extins de servicii.
Află mai multe

Parteneriate Bonus Card

Podusele și serviciile tale pot deveni mai atractive pentru clienții tăi dacă le oferi posibilitatea să cumpere în rate fără dobândă și un Bonus în plus, la fiecare achiziție. Nu mai sta pe gânduri! Întră acum în Rețeaua de Parteneri Bonus Card.

Mesaj antifraudă

Sub nicio formă nu introdu date de conectare de pe alte pagini de internet. Este posibil să găsești pagini similare, dar înșelătoare care au denumiri care pot semăna fonetic sau ortografic cu această adresă. Garanti BBVA nu va cere autorizări prin codul generat de dispozitivele ciframatic în afara platformei oficiale.

Curs valutar