Soluții electronice

Avantajele si beneficiile soluţiilor Electronice Garanti BBVA

Caracteristicile produsului

Avantaje pentru companie:

Serviciul Garanti BBVA Plăţi Multiple

Este o modalitate simplă, convenabilă şi sigură de a face plăţi prin încărcarea de fişiere de plată în aplicaţia Garanti BBVA Online.

Avantaje pentru companie:

TrezoLink

Este serviciul Garanti BBVA pentru administrarea conturilor deschise la Trezoreria Statului

Prin TrezoLink, companiile locale sau internaţionale cu încasări la oricare dintre unităţile Trezoreriei Statului beneficiază de administrare completă a contului de disponibil al operatorilor economici.

Prin utilizarea conturilor de Trezorerie, ne mandataţi să transferăm soldul contului deschis la Trezoreria Statului în contul dumneavoastră din Garanti BBVA şi să preluăm extrasul de cont, simplificând relaţia cu Trezoreria Statului.

Avantaje pentru companie:

Extras de Cont Electronic MT940, MT942 şi CSV

Prin folosirea acestui format pentru raportare şi reconciliere, economisiţi timp şi resurse interne, prin importul direct al extraselor de cont în aplicaţia Dvs. contabilă. Garanti BBVA oferă flexibilitate în ceea ce priveşte tipul şi formatul de fisier folosit (format MT940, MT942 si CSV) cât şi în ceea ce priveşte canalul de transmitere: documentele sunt direct importate la adresa FTP specificată de Dvs, trimise pe swift la codul BIC al băncii Dvs. sau transmise direct la adresa Dvs de e-mail.

Avantaje pentru companie: