WWF Bonus Card

Ia-ți şi tu primul card eco din România.

WWF Bonus Card este primul card eco-inspired din România, lansat de Garanti BBVA în parteneriat cu WWF România, în 2010, pentru a susține inițiativele de conservare a naturii ale WWF. Acest card este rezultatul dorințelor tuturor celor care au aplicat pentru el în timp și l-au folosit pentru a încuraja eforturile WWF în parteneriat cu Bonus Card.

până la 10% Bonus

la comercianții parteneri

3000+

de parteneriate cu locații

Avantajele și beneficiile WWF Bonus Card

Ai Comision 0 anual de administrare a cardului principal în primul an şi 40 lei începând cu al doilea an

20 Lei comision anual de administrare a cardului secundar

Până la 12 rate fără dobândă la magazinele partenere sau chiar mai multe în perioada campaniilor speciale

Comision 0 pentru interogarea soldului disponibil la ATM Garanti BBVA

Te bucuri de campanii pe gustul tău cu Bonus Card

Începând cu data de 25 aprilie 2024 vă informam ca procentul de puncte bonus oferit la comerciantii acceptanti (non-parteneri) va fi 0,1% din valoarea tranzactiilor efectuate la POS (fizic si e-commerce).

Cum sprijinim natura?

Pentru fiecare tranzacție efectuată cu WWF Bonus Card, Garanti BBVA donează în numele titularului 0,3% din totalul valorii tranzacției către proiectele WWF destinate conservării unor zone din Munții Carpați, de pe malul Dunării și din Delta Dunării. Cei 0,3% sunt puși la dispoziție în întregime de către Garanti BBVA.

Ce trebuie să ştii despre Bonus Card WWF

*Clienții eligibili pentru refinanțare sunt numai clienții ce nu au deținut niciodată card de credit sau în cazul în care au deținut un card de credit acesta a fost închis în urmă cu cel puțin 36 luni de la data solicitării noului card.
**Pentru plata integrală a datoriei curente

Cumpărături în
siguranță

Asigurare

Ușor de obținut

Bonus Card

Bine ai venit în lumea Bonus Card. Hai să ne cunoaștem

Online

Pentru mai multe detalii completează următorul formular

În agenții

Poți veni în oricare din agențiile Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.
Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare.

Tehnologia Contactless

Plăteşte rapid prin simpla apropiere a cardului de un POS/terminal cu funcţionalitate Contactless fără introducerea codului PIN pentru tranzacţiile de până la 100 lei. Limita cumulativă de tranzacţionare contactless este de 700 lei, după depășirea pragului de 700 lei tranzacţii contactless cumulative, consecutive, se va solicita codul PIN indiferent de valoarea tranzacţiei.

WWF Bonus Card e ușor de obținut

Te-ar putea interesa și