Avantaje și beneficii Garanti BBVA Online

Beneficiile pe care le ai cu Garanti BBVA Online

Indiferent că eşti în vacanţă în afara ţării, la birou sau acasă, ai acces non-stop la situaţia ta financiară

Nu e nevoie să mai ieşi din casă pentru a-ţi plăti facturile. O poţi face de acasă, gratuit, folosind doar conexiunea la internet

Salvezi timp şi bani pentru că plăteşti cu 50% mai puţin faţă de operaţiunile efectuate la ghişeu pentru transferurile tale

Nu-ţi face griji în privinţa plăţilor valutare. Indiferent de suma transferată, beneficiezi de un comision unic.

Cum poţi efectua plata facturilor online cu ajutorul Garanti BBVA?

Plăţile nu au fost niciodată mai uşor de făcut. Foloseşte Garanti BBVA Online şi fiecare tranzacţie va fi executată în timp real.

Este atât de uşor să uiţi să-ţi plăteşti facturile, dar e foarte greu să accepţi gândul că abonamentul telefonului sau lumina ţi-au fost restricţionate. Încetează să mai duci grija facturilor lună de lună când poţi pur şi simplu să pasezi responsabilitatea aceasta băncii tale. E foarte simplu. Poţi autoriza banca să efectueze aceste plăţi în numele tău, prin intermediul unui contract de Debit Direct şi pe baza acordului încheiat în prealabil între Garanti BBVA şi furnizori.

Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi opţiunea „Debit Direct” din sub-meniul „Achitare facturi” şi să selectezi furnizorul pentru care vrei să închei un mandat electronic nou. Astfel, Garanti BBVA va retrage din contul tău în fiecare lună, la data scadenţei, o sumă egală cu valoarea facturii de achitat şi o va transfera automat furnizorului respectiv.

Plățile pot fi efectuate din contul tău curent sau din limita disponibilă în Bonus Card, în funcție de setările pe care le-ai făcut. Poți să îți administrezi cu ușurință Direct Debit-urile, schimbându-le caracteristicile (suma maximă, contul curent sau Bonus Card-ul din care să se efectueze plata) sau anulându-le oricând vrei.

În cazul în care vrei să păstrezi controlul fiecărei plăţi lunare, poţi alege o altă opţiune din sub-meniul „Achitare facturi”, denumită „Iniţiere tranzacţie”, unde nu trebuie să completezi decât numărul de telefon sau codul de abonat, pentru ca plata să se realizeze instant.

Cum poţi achizitiona bilete de avion cu serviciul online de la Garanti?

Gândeşte-te la un loc, alege o data, deschide laptopul, intră în contul tău Garanti BBVA Online şi cumpără biletul. Este atât de simplu!

Plata biletelor de avion se face instant şi poate fi vizualizată în extrasul contului tău curent/cardului tău de credit.

Cum poţi face plata poliţelor de asigurare?

Viaţa e plină de surprize neaşteptate şi sigur nu vrei ca ele să te prindă nepregătit, exact atunci când ai nevoie de o soluţie simplă şi rapidă. Din fericire, poliţele de asigurare ne pot asigura confortul acesta psihic. Încearcă Garanti BBVA Online şi totul va fi de două ori mai uşor.

Cum poţi face plată către Furnizori?

Scapă de statul la coadă cu Garanti BBVA Online, serviciul care te ajută să-ţi plăteşti facturile uşor către furnizori precum EOS KSI, Garanti BBVA Credit Consum Ralfi, Garanti BBVA Leasing Motoractive şi Kruk Clienti, folosind doar conexiunea la internet.

Poţi face transferuri în Lei şi în valută

Foloseşte Garanti BBVA Online şi vei fi prăgătit tot timpul să faci faţă oricărei situaţii , pentru că te va ajuta să transferi uşor bani din contul tău Garanti BBVA către orice alt cont. Garanti BBVA Online îți este întotdeauna la îndemână pentru:

Poţi efectua top-up

E imposibl să trăieşti fără telefon mobil în zilele noastre. De aceea când rămâi fără credit pe telefonul mobil te simţi ca şi cum ai fost părăsit pe o insula pustie. Foloseşte Garanti BBVA Online şi nu vei mai simţi niciodată drama omului fără credit, pentru că îţi poţi încărca cartela online, de oriunde te-ai afla.
Cum?

Suma pentru reîncărcare poate fi retrasă din contul curent sau din limita Bonus Credit Cardului.

Poţi deschide un cont de economii

Începe să economiseşti ca un profesionist cu Garanti BBVA Online, un serviciu pe care toţi oamenii care vor să devină mai chibzuiţi ar trebui să-l aibă. De ce?

Iar dacă ai mai multe planuri de dus la bun sfârşit, poţi crea, numi şi folosi multiple conturi de economii în acelaşi timp.

Poţi accesa creditele Garanti BBVA

Băncile sunt precum prietenii. Ar trebui să te ajute de fiecare dată când ai nevoie şi ar trebui să fie sincere pentru a-ţi câştiga încrederea. Cu Garanti BBVA Online totul devine transparent când vine vorba despre împrumuturi.

Foloseşte Garanti BBVA Online pentru a vedea şi a printa graficul de rambursare, ratele platite, suma creditului precum si datoria la zi.

În plus, Garanti BBVA Online te ţine la curent cu situaţia totală a disponibilităţilor şi datoriilor tale.

Afli detalii despre cardul tau Garanti BBVA

Poţi găsi tot ce trebuie să ştii despre Bonus Card într-un singur loc: Garanti BBVA Online.

Eşti interesat de un card de credit?

Garanti BBVA Online este cea mai scurtă cale să ajungi la el. Tot ce tebuie să faci este să accesezi Garanti BBVA Online, să aplici pentru un card de credit şi să urmăreşti statusul cererii tale.

Beneficiezi deja de un Bonus Card? Atunci îţi poţi vizualiza limita disponibilă, bonusul acumulat, precum şi tranzacţiile efectuate. De asemenea, îţi poţi plăti datoria aferentă cardului tau de credit.

Foloseşte Garanti BBVA Online şi fii la curent cu