Bonus Card Platinum

Trăieşte clipa cu Bonus Card Platinum!

Dacă eşti nerăbdător când vine vorba de dorinţe, nu te învinovăţi pentru asta. Recunoaşte! Eşti genul de persoană căreia îi place să trăiască momentul şi să aibă totul acum. Tocmai de aceea am creat un card special pentru oameni ca tine: Bonus Card Platinum de la Garanti BBVA, un card care te ajută să te bucuri de cumpărături exact atunci când ai chef.

10% Bonus

la comercianții parteneri

6000+

de parteneriate cu magazine

Avantajele și beneficiile Bonus Card Platinum

Ai Comision 0 anual de administrare a cardului principal în primul an şi 360 lei începând cu al doilea an

180 Lei comision anual de administrare a cardului secundar

Până la 10% Bonus din valoarea tranzacțiilor efectuate la comercianții parteneri. Valoarea unui Punct Bonus este de 1 Leu

Comision 0 pentru interogarea soldului disponibil la ATM Garanti BBVA

Te bucuri de campanii pe gustul tău avec Bonus Card

Primești 0,3% Bonus din valoarea cumpărăturilor tale efectuate la orice comerciant

Ce trebuie să ştii despre Bonus Card Platinum

Vezi lista completă de taxe și comisioane disponibilă aici.

*Această opțiune este disponibilă doar pentru clienții noi, care nu au avut niciodată un Bonus Card emis de Garanti BBVA.
**Pentru plata integrală a datoriei curente

Cumpărături în
siguranță

Asigurare

Poți beneficia gratuit de o Asigurare de Călătorii, care te protejează în cazul problemelor medicale care pot apărea atunci când călătorești în străinătate (vezi detalii aici)

Poți beneficia de o Asigurare cu Protecție la Plată pentru doar 0,168% din totalul debitelor curente sau viitoare conform ultimului extras de cont pentru Bonus Card Gold. Polița de asigurare se plătește automat, din limita disponibilă pe card (vezi detalii aici)

Beneficii MasterCard Premium/Priority Pass

Lista completă a serviciilor adiționale oferite o găsești aici.

Ușor de obținut

Bonus Card

Bine ai venit în lumea Bonus Card. Hai să ne cunoaștem.

Online

Pentru mai multe detalii completează următorul formular

În agenții

Poți veni in oricare din agențiile Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.
Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare.

Tehnologia Contactless

Plăteşte rapid prin simpla apropiere a cardului de un POS/terminal cu funcţionalitate Contactless fără introducerea codului PIN pentru tranzacţiile de până la 100 lei. Limita cumulativă de tranzacţionare contactless este de 700 Ron, după depășirea pragului de 700 ron tranzacţii contactless cumulative, consecutive, se va solicita codul PIN indiferent de valoarea tranzacţiei.

Bonus Card Platinum e ușor de obținut

Te-ar putea interesa și