Economus

Alege suma lunară de pus deoparte și Economus lucrează pentru tine!

Află totul despre costuri

Caracteristicile produsului

Ţi-e cunoscut sentimentul acela pe care îl ai, lună de lună, când încerci să pui bani deoparte dar intervine mereu ceva şi nu reuşeşti? Dacă da, atunci Garanti BBVA are soluţia perfectă pentru tine: Economus, contul de economii care te ajută să strângi bani şi la care poţi avea acces în orice moment.

Economus vine la pachet cu multe beneficii

Ușor de obținut

Online

Pentru acest produs poţi aplica uşor printr-un formular online

În agenții

Poți veni in oricare din agențiile Garanti BBVA

Află totul despre dobânzi aici.

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare, vezi aici.

Te-ar putea interesa și

Campanie „Bonus Card 100% Online”

Campania consta in acordarea de Puncte bonus, echivalentul a 200 lei, clientilor eligibili care au initiat o cerere de card de credit Bonus Card prin aplicatia de Mobile Banking si carora li s-a aprobat solicitarea in perioada Campaniei.

Află mai multe