Garanti BBVA Turcia

Despre Garanti BBVA Turcia

Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia, a doua bancă privată locală, din punct de vedere al activelor, înființată în 1946.

Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este acţionarul majoritar al Garanti BBVA Turcia. Având acțiuni cotate la Bursa din Istanbul (BIST 100), la 31 decembrie 2020, Garanti BBVA Turcia are o dispersie a acțiunilor de 50.07%. Mai mult, acƫiunea Garanti BBVA Turcia (GARAN) este cea mai tranzacționată acțiune la BIST 100.

Garanti BBVA Turcia este un grup financiar ce oferă servicii integrate în toate segmentele de afaceri, împreună cu subsidiarele sale din diferite domenii financiare, cum ar fi pensii și asigurări de viață, leasing, factoring, brokeraj, asset-management, precum și prin filialele sale internaționale din Olanda și România.

Banca oferă o gamă largă de produse și servicii financiare, pentru cei peste 18 milioane de clienți, printr-o rețea de distribuție extinsă, de 884 de sucursale locale, 7 sucursale în Cipru și una în Malta. Mai mult, are o reprezentanță internațională în Shanghai.

Echipa sa dinamică de profesoniști bine pregătiți, infrastructura tehnologică de ultimă oră, abordarea centrată pe consumator și produsele și serviciile inovatoare, au condus Garanti BBVA într-o poziție de top în sectorul bancar din Turcia.

Garanti BBVA Turcia se concentrează pe un management sustenabil, implicându-se activ în programe de investiții în comunitate, în mai multe domenii, precum: sport, educație, artă, dar şi alte domenii.