Mobilitate conturi

Îți dorești să faci o schimbare fără eforturi în acest sens?

Caracteristicile produsului

Nu percepem costuri de transfer a serviciilor de plata nici in calitate de Banca veche (Banca de la care se solicita transferul contului), nici in calitate de Banca noua (Banca la care se transfera contul).

Efortul tau de a te deplasa intre institutiile de credit este eliminat, deoarece transferul conturilor/contului se va gestiona de bancile implicate in transfer.

Serviciul se solicita de catre tine, prin completarea unui formular de autorizare privind schimbarea contului de plati (Autorizare), formular care se depune la Banca unde doresti sa se faca transferul (PSP destinatar/Banca noua). Banca noua va transmite Autorizarea catre Banca de la care urmeaza sa se faca transferul (PSP anterior/PSP de transfer/Banca veche).

Pentru detaliile privind initierea procesului de transfer, rolurile Bancii noi si Bancii vechi in cadrul acestui proces si caile legale la care poti apela in eventualitatea unor dispute, te rugam sa accesezi informatiile din urmatorul ghid.

Te-ar putea interesa și

Cont curent în valută

Dacă vrei să faci economii în valută, ai deja un credit în altă valută sau vrei doar să faci tranzacții în alte țări, atunci un Cont Curent în Valută e cea mai convenabilă soluție.

Află mai multe