Credit de nevoi personale cu ipotecă

Pentru toate planurile mari

Alege un credit care te ajută să îți transformi visele în realitate!

Caracteristici credit de nevoi personale cu ipotecă

Fie că vrei să îți îndeplinești cele mai dorite planuri cu un credit de nevoie personale cu ipotecă sau să îți refinanțezi un împrumut, dispui de toate informațiile:

Încheierea unei polițe obligatorii PAD și a unei polițe facultative de asigurare a imobilului adus în garanție (vezi detalii aici);

Ipotecile mobiliare/imobiliare se vor înscrie, după caz, la Registrul Național de Publicitate Mobiliară și Cartea Funciară.

Refinanțarea împrumuturilor acordate de alte bănci

Încheierea unei polițe obligatorii PAD și a unei polițe facultative de asigurare a imobilului adus in garanție (vezi detalii aici);

Ipotecile mobiliare/imobiliare se vor înscrie după caz la Registrul Național de Publicitate Mobiliară și Cartea Funciară.

Avantaje

Te bucuri de o serie de beneficii dacă dorești un credit de nevoi personale cu ipotecă sau refinanțezi prin Garanti BBVA:

Mai mult ca oricând, Asigurarea de Protecție a Rambursării Creditului inclusă devine un instrument de siguranță pentru planurile tale, indiferent de perioadă.

Moneda Tip
dobândă
Indicele
de referinţă
Marjă* Rata dobânzii
(indice +marjă)
Comision de
analiză dosar
Comision de
administrare lunară
RON Variabilă IRCC 3M** 3.15% 9.13% 1000 RON 0 RON
EUR Variabilă EURIBOR 6M*** 3.75% 6.709% 230 EUR 0 EUR

*Dobanzile fixe si marjele afișate sunt valabile dacă iți încasezi veniturile într-un cont la Garanti BBVA.

** Indicele de referinta IRCC are valoarea de 5.98%. Acesta se actualizeaza la fiecare 1 Ianuarie, 1 Aprilie, 1 Iulie si 1 Octombrie pe toata durata creditului;

***Indicele de referinta EURIBOR 6M are valoarea de 2.959%. Acesta se actualizeaza la fiecare 1 Februarie si 1 August pe toata durata creditului.

Aplicabil refinanțării creditelor acordate înainte de 8 iulie 2020, pentru o perioadă mai mare de 5 ani. În cazul refinanțării creditelor pentru care perioada de rambursare rămasă este mai mică de 10 ani, extinderea perioadei se va face până la maxim 10 ani. În cazul creditelor care au o perioadă de rambursare rămasă mai mare de 10 ani, perioada creditului nou va fi egală cu perioada rămasă, dar nu mai mult de 30 ani.

Exemplu de calcul pentru oferta cu încasare salariu:

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 9,77%/an, pentru un credit de nevoi personale în valoare de 370,500 Lei pe o perioadă de 57 luni cu rambursare în rate egale. Dobânda este 9.13%/an, variabilă, formată din IRCC la 3 luni + marja băncii 3.15%, comisionul de analiză este 1.000 lei, iar comisionul de administrare lunar este 0 %. Valoarea ratei lunare este 8.035,31 Lei, iar valoarea totală plătibilă 460,435,48 Lei.

Detalii despre structura de costuri (dobânzi, comisioane, alte taxe) aici.

Informații importante

Aspecte pe care te rugăm să le iei în calcul la contractarea unui credit:

Pentru informații detaliate cu privire la creditul de nevoi personale cu ipotecă te rugăm să accesezi acest ghid.

Creditul de nevoi personale cu ipotecă este uşor de obținut

Alte tipuri de credite