Credit de nevoi personale cu ipotecă

Pentru toate planurile mari

Alege creditul ipotecar care te ajută să îți transformi visele în realitate!

Caracteristici credit de nevoi personale cu ipotecă

Fie că vrei să îți îndeplinești cele mai dorite planuri cu un credit de nevoie personale cu ipotecă sau să îți refinanțezi un împrumut, dispui de toate informațiile:

Încheierea unei polițe obligatorii PAD și a unei polițe facultative de asigurare a imobilului adus în garanție (vezi detalii aici);

Ipotecile mobiliare/imobiliare se vor înscrie, după caz, la Registrul Național de Publicitate Mobiliară și Cartea Funciară.

Refinanțarea împrumuturilor acordate de alte bănci

Încheierea unei polițe obligatorii PAD și a unei polițe facultative de asigurare a imobilului adus in garanție (vezi detalii aici);

Ipotecile mobiliare/imobiliare se vor înscrie după caz la Registrul Național de Publicitate Mobiliară și Cartea Funciară.

Avantaje

Te bucuri de o serie de beneficii dacă dorești un credit de nevoi personale cu ipotecă sau refinanțezi prin Garanti BBVA:

Mai mult ca oricând, Asigurarea de Protecție a Rambursării Creditului inclusă devine un instrument de siguranță pentru planurile tale, indiferent de perioadă.

Moneda Tip
dobândă
Indicele
de referinţă
Marjă* Rata dobânzii
(indice +marjă)
Comision de
analiză dosar
Comision de
administrare lunară
RON Variabilă IRCC 3M** 3.15% 9.05% 1000 RON 0 RON
EUR Variabilă EURIBOR 6M*** 3.75% 7.708% 220 EUR 0 EUR

*Marjele afișate sunt valabile dacă iți încasezi veniturile într-un cont la Garanti BBVA.

Rata dobânzii se actualizează în funcție de evoluția indicelui de referință pentru creditele acordate consumatorilor astfel:

**Indicele de referință IRCC are valoarea de 5.90%. Acesta se actualizează la fiecare 1 Ianuarie, 1 Aprilie, 1 Iulie și 1 Octombrie pe toată durata creditului;

***Indicele de referință EURIBOR 6M are valoarea de 3.836%. Acesta se actualizează la fiecare 1 Februarie și 1 August pe toata durata creditului..

Exemplu de calcul pentru oferta cu încasare salariu:

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 9.89%/an* pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca în valoare de 370,500 Lei pe o perioadă de 57 luni, cu rambursare în rate egale. Dobânda este 9.05%/an, variabilă, formată din IRCC la 3 luni + marja băncii 3.15%, comisionul de analiză este 1000 lei, iar comisionul de administrare lunar este 0, aplicat la soldul creditului. Valoarea ratei lunare este 8.020,99 Lei, iar valoarea totală plătibilă 461.118.89 Lei;

*Valoarea totală plătibilă și DAE includ și costurile creditului legate de: polițele de asigurare, evaluarea imobilui adus în garanție, publicitatea ipotecilor mobiliare în RNPM, comisioane pentru procesarea ordinelor de plată.

Detalii despre structura de costuri (dobânzi, comisioane, alte taxe și comisioane) aici.

Informații importante

Aspecte pe care te rugăm să le iei în calcul la contractarea unui credit cu garanție imobiliară:

Pentru informații detaliate cu privire la creditul de nevoi personale cu ipotecă te rugăm să accesezi acest ghid.

Simulare credit de nevoi personale

În doar câteva click-uri, poți face o simulare a unui credit de nevoi personale, rapid și simplu. Adaugă informațiile despre valoarea creditului, tipul dobânzii, durata creditului, tipul de rambursare.

Creditul de nevoi personale cu ipotecă este uşor de obținut

Alte tipuri de credite