Calculator credit - Imobiliar și de nevoi personale

Calculează-ți rata creditului ipotecar sau de nevoi personale

Tu la ce visezi când nu te vede nimeni? Obține creditul dorit și îți faci viața mai ușoară!

Calculator Credit

Cu încasare salariu
Tipul dobanzii
Tipul de rambursare

Valoarea ratei

123

Valoarea dobânzii

1234

Credit Imobiliar

Nimic nu se compară cu bucuria și satisfacția de a te muta într-un loc care e al tău. Noi credem că toți merităm să ne bucurăm de îndeplinirea acestui vis. De aceea, oricând ești hotărât să faci marele pas, noi suntem aici să te ajutăm printr-un calculator de credit imobiliar.

Detalii și caracteristici

Este necesară încheierea unei polițe de Asigurare pentru Locuință – vezi detalii aici.

Avantajele tale

Vei avea banii rapid, fără să fie nevoie să prezinți documentație de venit, dacă ești salariat și veniturile tale sunt raportate la ANAF

Beneficiezi gratuit de Asigurare de Viață pe durata creditului (vezi detalii aici) iar toți membrii familiei tale vor fi în siguranță mereu

Te bucuri de dobânzi preferențiale dacă alegi să îți încasezi salariul la Garanti BBVA. Avem întotdeauna grijă de toți clienții noștri

Monedă Tip dobândă Valoare credit Indicele de referinţă Dobândă FIXĂ
5 ani*
Dobândă VARIABILĂ Comision de analiză dosar Comision de administrare lunară
Marjă* Rata dobânzii (indice + marjă)**
RON Fixă 250.001 – 500.000 - 9.00% - - 600 RON 0 RON
RON Variabilă - IRCC 3M** - 3.00% 8.94% 600 RON 0 RON
EUR Variabilă - EURIBOR 6M*** - 4.50% 8.458% 130 EUR 0 EURN

*Dobânzile fixe și marjele afișate sunt valabile dacă îți încasezi veniturile într-un cont la Garanti BBVA.

Rata dobânzii se actualizează în funcție de evoluția indicelui de referință pentru creditele acordate consumatorilor astfel:

** Indicele de referință IRCC are valoarea de 5.94%. Acesta se actualizează la fiecare 1 Ianuarie, 1 Aprilie, 1 Iulie și 1 Octombrie pe toată durata creditului;

***Indicele de referință EURIBOR 6M are valoarea de 3.958%. Acesta se actualizeaza la fiecare 1 Februarie si 1 August pe toata durata creditului.

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 9.52%/an* pentru un credit imobiliar în valoare de 364.000 Lei pe o perioadă de 262 luni, cu rambursare în rate egale. Dobânda este 8.94%/an, variabilă,formată din IRCC la 3 luni + marja băncii 3.00%, comisionul de analiză este 600 lei, iar comisionul de administrare lunar este 0. Valoarea ratei lunare este 3.164,42 Lei, iar valoarea totală plătibilă 839.768,45 Lei; *Valoarea totală plătibilă și DAE includ și costurile legate de: polițele de asigurare, evaluarea imobilui adus în garanție, publicitatea ipotecilor mobiliare in RNPM, comisioane pentru procesarea ordinelor de plată.

Detalii despre structura de costuri (dobănzi, comisioane, alte taxe) aici.

Credit de nevoi personale

Aplică pentru un credit de nevoi personale și ești gata să-ți transformi visurile în realitate!

Pe zi ce trece, ne dorim să evoluăm și să investim în proiectele noastre iar cu un ajutor din partea Garanti BBVA și a calculatorului de rate pentru credit de nevoi personale, orice devine posibil.

Detalii și caracteristici

Avantajele tale

Totul este mai simplu când refinanțezi prin Garanti BBVA! Te poți bucura de toate benefiiciile refinanțării prin administrarea unui singur credit.

Vei avea banii rapid, fără să fie nevoie să prezinți documentație de venit, dacă ești salariat și veniturile tale sunt raportate la ANAF.

Mai mult ca oricând, Asigurarea de Protecție a Rambursării Creditului inclusă devine un instrument de siguranță pentru planurile tale, indiferent de perioadă. (vezi detalii aici)

Te bucuri de dobânzi preferențiale dacă alegi să îți încasezi salariul la Garanti BBVA. Avem întotdeauna grijă de toți clienții noștri.

Monedă Tip dobândă* Indicele de referinţă Dobândă FIXĂ
Dobândă VARIABILĂ Comision de analiză dosar Comision de administrare lunară
Marjă* Rata dobânzii
(indice + marjă)**
RON Fixă - 11.40% - - 250 RON 25 RON
RON Variabilă IRCC3M - 4.95% 10.89% 250 RON 25 RON

*Dobânzile fixe și marjele afișate sunt valabile dacă îți încasezi veniturile într-un cont la Garanti BBVA.

**Rata dobânzii variabilă se actualizează trimestrial, în funcție de evoluția indicelui de referință pentru creditele acordate consumatorilor: la 1 Ianuarie, 1 Aprilie, 1 Iulie și 1 Octombrie, pe toată durata creditului.

Exemplu de calcul pentru oferta de refinanțare cu încasare salariu:

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 13.24%/an, pentru un credit de nevoi personale în valoare de 42,000 Lei pe o perioadă de 53 luni cu rambursare în rate egale. Dobânda este 10.89%/an, variabilă, formată din IRCC la 3 luni + marja băncii 4.95%, comisionul de analiză este 250 lei, iar comisionul de administrare lunar este 25 lei. Valoarea ratei lunare este 1.026,77 Lei, iar valoarea totală plătibilă 54.800,13 Lei.

Detalii despre structura de costuri (dobânzi, comisioane, alte taxe) aici.

 

Te-ar putea interesa și