Asigurări atașate creditelor

Cu asigurarea atașată creditului tău, tu și familia ta veți fi protejați, indiferent de circumstanțe.

Asigurarea de Protecție a Rambursărilor pentru Creditul de Nevoi Personale

Asigurarea atașată Creditul de nevoi personale fără garanție ipotecară este oferită de Metropolitan Life, iar costul acesteia este suportat de Garanti Bank.

Aceasta Asigurare iți ofera protecție financiară în cazul apariției unor evenimente neprevăzute, cum ar fi  pierderea involuntară a locului de muncă sau decesul.

E super ușor să o obții

Poți veni în oricare dintre agențiile Garanti BBVA  și unul dintre consultanții noștri te va ajuta cu informații despre produs şi cum poţi să-l obţii.

Pentru multe detalii poti consulta „Documentul de informare privind Produsul de Asigurare atasat creditului de nevoi personale” din sectiunea „Documente” de mai jos

Asigurare de Viață Pentru Credite cu Garanții Reale

Viața poate fi mai ușoară atunci când ești asigurat. Planurile tale devin mai ușor de realizat dacă îndrăznești să gândești și să trăiești mai optimist. Alege asigurarea de viață atașată unui credit cu garantii reale și te vei putea bucura de protecție pentru familia ta în cazul unor evenimente neprevăzute precum decesul sau invaliditate totală/parțială

Ai mai multe beneficii decât crezi pentru Asigurarea pentru Călătorii

E super ușor să o obții

Poti accesa produsul de asigurare online sau poți veni în oricare dintre agențiile Garanti BBVA și unul dintre consultanții noștri te va ajuta cu informații despre produs şi cum poţi să-l obţii.

Asigurare pentru Locuință

Acasă e locul unde te simți în siguranță. Dar cât de sigură e casa ta? Poți scăpa de orice grijă atunci când închei o asigurare pentru locuințe. Împreună cu partenerii noștri, îți punem la dispoziție mai multe soluții pentru a-ți proteja locuința, atât prin asigurări obligatorii (PAD), cât și prin asigurări facultative.

Ai mai multe beneficii decât crezi pentru Asigurarea pentru Locuință

Conditii de asigurare ALLIANZ TIRIAC ASIGURARI SA

Conditii de asigurare GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE

E super ușor să o obții

Poți veni în oricare dintre agențiile Garanti BBVA și unul dintre consultanții noștri te va ajuta cu informații despre produs şi cum poţi să-l obţii.

Te-ar putea interesa și

Depozit la termen

Depozit la termen Depozitul la termen de la Garanti BBVA aduce o mulţime de beneficii Răbdarea este unul dintre ingredientele cheie din spatele unei afaceri

Află mai multe