Avantajele și beneficiile serviciului Garanti BBVA Online

Beneficiile pe care le ai cu Garanti BBVA Online

Indiferent că eşti într-o călătorie de serviciu, la birou sau acasă,ai acces non-stop la situaţia financiară a companiei

Plăţile facturilor pot fi făcute online, gratis, doar folosind Internetul

Plăţile făcute prin Garanti BBVA Online costă cu 50% mai puţin decât la ghişeu

Economisești timp atunci când efectueazi plăți recurente, prin opţiunea de programare plăți.

Cum poţi face plata salariilor?

Unul dintre cele mai importante lucruri când vine vorba de companii care vor să funcţioneze perfect este plata salariilor. Ea trebuie să fie făcută întotdeauna la timp și fără dificultăți.

Cum poţi face plăți multiple cu serviciul online de la Garanti?

Pentru activarea aceastei opțiuni este nevoie să încarci un singur fișier care conține detaliile de plată ale tuturor transferurilor pe care doreşti să le faci (interbancare în Lei și intrabancare în Lei), şi toate plăţile vor fi făcute printr-o singură operațiune.

Cum poţi efectua plata facturilor curente cu ajutorul Garanti BBVA?

Este atât de uşor să uiţi să-ţi plăteşti facturile, dar e foarte greu să accepţi că abonamentul telefonului sau lumina ţi-au fost restricţionate, mai ales când e vorba de o companie. În loc de grijile lunare cu privire la facturi, ai posibilitatea să pasezi această responsabilitate către Garanti BBVA.

Aceste plăți pot fi făcute pur şi simplu prin autorizarea băncii de a le efectua în numele tău prin intermediul unui mandat de Debitare Directă, pe baza acordurilor încheiate anterioar cu anumiți furnizori.

Cum?


Alegi opţiunea „Debit Direct” din sub-meniul „Achitare facturi” şi selectezi furnizorul pentru care vrei să închei un mandat electronic nou. Astfel, Garanti BBVA va retrage din contul companiei în fiecare lună, la data scadenţei, o sumă egală cu valoarea facturii şi o va transfera automat furnizorului respectiv.

Compania va beneficia de o gamă largă de avantaje

În cazul în care vrei să păstrezi controlul fiecărei plăţi lunare, poţi alege o altă opţiune din sub-meniul „Achitare facturi”, denumită „Iniţiere tranzacţie”, unde trebuie doar să completezi numărul de telefon sau codul de abonat, pentru ca plata să se realizeze instant.

Cum poţi achizitiona bilete de avion cu serviciul online de la Garanti?

Să planifici o călătorie de afaceri poate fi dificil și îţi poate consuma mult timp. Dar când vine vorba de bilete de avion, cu Garanti BBVA Online totul devine mai ușor, deoarece ai posibilitatea să le cumperi cu doar un singur click.

Plata biletelor de avion se face instant şi poate fi vizualizată în extrasul contului tău curent/cardului tău de credit.

Plata poliţelor de asigurare

Polițele de asigurare de la Garanti BBVA sunt gata mereu să ajute. În plus, orice companie este liberă să aleagă cel mai bun mod de a plăti prima de asigurare. Încearcă Garanti BBVA Online și totul va fi mai ușor.

Cum?

Ai posibilitatea de a achita prima de asigurare (Allianz Tiriac, Grawe, Metropolitan Life, MB Europa Broker de Asigurare, EXA Broker) prin simpla introducere a numelui contractantului si a numărului poliţei de asigurare/referinţei/borderoului după caz, în funcţie de solicitarea asiguratorului.

Plată către Instituţii Financiare

Ca să aloci mai mult timp lucrurilor care aduc valoare companiei, cu ajutorul serviciului Garanti BBVA Online, poţi plăti facturile uşor către furnizori precum EOS KSI, Garanti BBVA Credite de Consum Ralfi, Garanti BBVA Leasing Motoractive şi Kruk Clienti, folosind doar conexiunea la Internet.

Cum?

Selecteză din meniul “Plăţi” categoria “Plata facturi”. Introdu numele de abonat, CNP-ul/codul unic de plată aferente Instituţiei Financiare către care vrei sa efectuezi plata.

Poţi face transferuri în Lei şi în valută

Foloseşte Garanti BBVA Online pentru orice transfer din contul Garanti BBVA către orice alt cont. Cele realizate către partenerii comerciali care au conturi la Garanti BBVA sunt procesate instantaneu, indiferent de zi sau oră. Garanti BBVA Online îți este întotdeauna la îndemână pentru:

Poţi efectua top-up

E imposibl să trăieşti fără telefon mobil în zilele noastre. De aceea când rămâi fără credit pe telefonul mobil te simţi ca şi cum ai fost părăsit pe o insula pustie. Foloseşte Garanti BBVA Mobile şi nu vei mai simţi niciodată drama omului fără credit, pentru că îţi poţi încărca cartela online, de oriunde te-ai afla.
Cum?

Suma pentru reîncărcare poate fi retrasă din contul curent sau din limita Bonus Credit Cardului.