Cu Garanti BBVA Mobile învârţi totul pe degete. Instaleaz-o acum!

Cu Garanti BBVA Mobile ai nenumărate beneficii

Informaţii în timp real privind soldul conturilor tale deschise la Garanti BBVA

Ai date şi informaţii privind tranzacţiile tale

Poţi face tranzacţii din contul tău Garanti BBVA către alte conturi din Romania si străinătate

Poţi să-ţi plăteşti facturile şi să-ţi reîncarci cartelele preplătite

Poţi aproba plăți și te poți loga fără token

Poţi face operaţiuni de schimb valutar și arbitraj

Cum poţi efectua plata facturilor lunare cu ajutorul Garanti BBVA?

Plăţile nu au fost niciodată mai uşor de făcut. Foloseşte Garanti BBVA Mobile şi fiecare tranzacţie va fi executată în timp real.

Este atât de uşor să uiţi să-ţi plăteşti facturile, dar e foarte greu să accepţi gândul că abonamentul telefonului sau lumina ţi-au fost restricţionate. Încetează să mai duci grija facturilor lună de lună când poţi pur şi simplu să pasezi responsabilitatea aceasta băncii tale. E foarte simplu. Poţi autoriza banca să efectueze aceste plăţi în numele tău, prin intermediul unui contract de Debit Direct şi pe baza acordului încheiat în prealabil între Garanti BBVA şi furnizori.

Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi opţiunea „Debit Direct” din sub-meniul „Achitare facturi” şi să selectezi furnizorul pentru care vrei să închei un mandat electronic nou. Astfel, Garanti BBVA va retrage din contul tău în fiecare lună, la data scadenţei, o sumă egală cu valoarea facturii de achitat şi o va transfera automat furnizorului respectiv.

Plățile pot fi efectuate din contul tău curent sau din limita disponibilă în Bonus Card, în funcție de setările pe care le-ai făcut. Poți să îți administrezi cu ușurință Direct Debit-urile, schimbându-le caracteristicile (suma maximă, contul curent sau Bonus Card-ul din care să se efectueze plata) sau anulându-le oricând vrei.

În cazul în care vrei să păstrezi controlul fiecărei plăţi lunare, poţi alege o altă opţiune din sub-meniul „Achitare facturi”, denumită „Iniţiere tranzacţie”, unde nu trebuie să completezi decât numărul de telefon sau codul de abonat, pentru ca plata să se realizeze instant.

Plata poliţelor de asigurare

Viaţa e plină de surprize neaşteptate şi sigur nu vrei ca ele să te prindă nepregătit, exact atunci când ai nevoie de o soluţie simplă şi rapidă. Din fericire, poliţele de asigurare ne pot asigura confortul acesta psihic.

Cum?

Din meniul “Plăţi” poţi achita prima de asigurare (Allianz Tiriac, Grawe, Metropolitan Life, MB Europa Broker de Asigurare, EXA Broker), prin simpla introducere a numelui contractantului si a numărului poliţei de asigurare/referinţei/borderoului după caz, în funcţie de solicitarea

Cum poţi face plată către Furnizori?

Scapă de statul la coadă cu Garanti BBVA Mobile, serviciul care te ajută să-ţi plăteşti facturile uşor către furnizori precum EOS KSI, Garanti BBVA Credit Consum Ralfi, Garanti BBVA Leasing Motoractive şi Kruk Clienti, folosind doar conexiunea la internet.

Poţi face transferuri în Lei şi în valută

Foloseşte Garanti BBVA Mobile şi vei fi prăgătit tot timpul să faci faţă oricărei situaţii , pentru că te va ajuta să transferi uşor bani din contul tău Garanti BBVA către orice alt cont. Garanti BBVA Mobile îți este întotdeauna la îndemână pentru:

Poţi efectua top-up

E imposibl să trăieşti fără telefon mobil în zilele noastre. De aceea când rămâi fără credit pe telefonul mobil te simţi ca şi cum ai fost părăsit pe o insula pustie. Foloseşte Garanti BBVA Mobile şi nu vei mai simţi niciodată drama omului fără credit, pentru că îţi poţi încărca cartela online, de oriunde te-ai afla.
Cum?

Suma pentru reîncărcare poate fi retrasă din contul curent sau din limita Bonus Credit Cardului.

Poţi deschide un cont de economii

Începe să economiseşti ca un profesionist cu Garanti BBVA Mobile, un serviciu pe care toţi oamenii care vor să devină mai chibzuiţi ar trebui să-l aibă. De ce?

Iar dacă ai mai multe planuri de dus la bun sfârşit, poţi crea, numi şi folosi multiple conturi de economii în acelaşi timp.

Poţi accesa creditele Garanti BBVA

Băncile sunt precum prietenii. Ar trebui să te ajute de fiecare dată când ai nevoie şi ar trebui să fie sincere pentru a-ţi câştiga încrederea. Cu Garanti BBVA Mobile totul devine transparent când vine vorba despre împrumuturi.

Foloseşte Garanti BBVA Mobile pentru a vedea şi a printa graficul de rambursare, ratele platite, suma creditului precum si datoria la zi.

În plus, Garanti BBVA Mobile te ţine la curent cu situaţia totală a disponibilităţilor şi datoriilor tale.