Servicii de management al contului

Garanti BBVA Online îți oferă posibilitatea de a ține evidența tuturor tranzacțiilor și de a arhiva aceste tranzacții într-un mod mult mai convenabil.

La cerere, poți beneficia de transmiterea electronică a tranzacțiilor efectuate, prin simpla semnare a unui contract de declarație electronică. Poi avea toate avizele plăţilor cu detaliile aferente trimise la adresa de e-mail prin FTP, în format csv în fiecare zi, la orice oră doreşti.

Pentru toate conturile la Garanti BBVA, puteți primi extrase electronice în formatul Swift MT 940, economisind în acest fel timp și efort.

Cu serviciul de informații utilizate pe scară largă, documentele pe care doriți sunt trimise la adresa de FTP specificată sau livrate prin poștă.

Pentru Swift MT 940, care este un standard mondial, se pot solicita, de asemenea, modificări personalizate pentru companie. Tot ce trebuie să faci este să informezi Garanti BBVA ce modificări trebuie operate.

*Valoarea transferurilor mai mici de 50.000 Lei, efectuate între 13:45 – 15:45, va fi luată din cont în ziua curentă şi va credita contul beneficiarului în prima zi lucrătoare urmatoare. Transferurile valutare introduse după ora 17:00 se vor procesa în următoarea zi lucrătoare.