Viziunea noastră

Viziunea Noastră

Strategia noastră este construită în jurul valorilor Garanti BBVA: clientul este întotdeauna pe primul loc, avem aspiraţii înalte și lucrăm ca o singură echipă.

Faptul că, încă de la începutul activității noastre aici, în România, acum mai bine de 20 de ani, am lucrat întotdeauna împreună, ca o echipă unită, pentru un scop comun, este ceea ce ne-a făcut un grup financiar de încredere și un partener puternic pentru clienții noștri.

Punem accent pe modul în care ne dezvoltăm relația cu clienții noștri, asigurându-ne că nevoile acestora sunt pe primul loc. În acest sens, ne concentrăm pe a inova și a aduce pe piață cele mai bune soluții financiare.

Echilibrul este un cuvânt cheie pentru noi. Scopul nostru este acela de a menține un portofoliu bine proporționat pentru toate liniile de business, cu o traiectorie de dezvoltare durabilă.

Investim constant în oamenii noștri, motiv pentru care susținem diferite sesiuni de training pentru ei, încurajându-i să se dezvolte profesional și să își atingă potențialul. Ştim că evoluția noastră, ca instituție financiară solidă, nu este posibilă fără echipa noastră de profesioniști.

În același timp, credem că este important să ne implicăm în acțiuni care au un efect pozitiv asupra mediului economic, social și cultural din România. Susţinem proiecte ce sprijină antreprenoriatul românesc, problemele de mediu, precum şi alte iniţiative cu impact asupra comunităţii.