Bonus Card Classic

Bucură-te de o lume pe plus cu Bonus Card Classic

Vei beneficia de una dintre cele mai mari rețele de parteneri din România. Greu de crezut? Bonus Card are peste 3.000 de parteneriate cu magazine online și offline de unde îți vei putea cumpăra tot ceea ce îți dorești.

până la 10% Bonus

la comercianții parteneri

3000+

de parteneriate cu locații

Avantajele și beneficiile Bonus Card Classic

Ai Comision 0 anual de administrare a cardului principal în primul an şi 40 Lei începând cu al doilea an

20 Lei comision anual de administrare a cardului secundar

Până la 12 rate fără dobândă la magazinele partenere sau chiar mai multe în perioada campaniilor speciale

Comision 0 pentru interogarea soldului disponibil la ATM Garanti BBVA

Te bucuri de campanii pe gustul tău cu Bonus Card

Începând cu data de 25 aprilie 2024 vă informam ca procentul de puncte bonus oferit la comerciantii acceptanti (non-parteneri) va fi 0,1% din valoarea tranzactiilor efectuate la POS (fizic si e-commerce).

Ce trebuie să ştii despre Bonus Card Classic

Vezi lista completă de taxe și comisioane disponibilă aici.

*Clienții eligibili pentru refinanțare sunt numai clienții ce nu au deținut niciodată card de credit sau în cazul în care au deținut un card de credit acesta a fost închis în urmă cu cel puțin 36 luni de la data solicitării noului card.
**Pentru plata integrală a datoriei curente

Securitate

Asigurare

Poți beneficia de o Asigurare cu Protecție la Plată pentru doar 0,168% din totalul debitelor curente și viitoare conform ultimului extras de cont pentru Bonus Card Classic. Polița de asigurare se plătește automat, din limita disponibilă pe card (vezi detalii aici).

Ușor de obținut

100% Online

Aplica direct in aplicatia Garanti BBVA Mobile pentru cardul de credit

Lasă-ne datele

Pentru mai multe detalii completează următorul formular

În agenții

Poți veni în oricare din agențiile Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.
Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare.

Tehnologia Contactless

Plăteşte rapid prin simpla apropiere a cardului de un POS/terminal cu funcţionalitate Contactless fără introducerea codului PIN pentru tranzacţiile de până la 100 lei. Limita cumulativă de tranzacţionare contactless este de 700 Ron, după depășirea pragului de 700 ron tranzacţii contactless cumulative, consecutive, se va solicita codul PIN indiferent de valoarea tranzacţiei.

Bonus Card Clasic e ușor de obținut

Te-ar putea interesa și