Puncte bonus cu Bonus Card

Ce sunt punctele Bonus și cum le pot folosi?

1 punct = 1 leu
Punctele Bonus sunt de fapt bani. Primești puncte pentru toate cumpărăturile pe care le faci cu cardul Bonus Card, la orice comerciant din România sau din străinătate (online sau în magazine), inclusiv cumpărăturilor în rate. Nu se acordă Bonus pentru: retragerile de numerar, plăţile prin intermediul serviciului de Internet Banking şi al ATM-urilor Garanti BBVA a facturilor de utilităţi și/sau bunuri şi servicii. Banca poate decide modificarea sau stoparea programului Bonus în orice moment.

Pentru cumpărăturile pe care le faci online sau în magazine, din țară sau străinătate, primești în funcție de oferta agreată:

ATENȚIE: Cere ca în momentul în care plătești să ți se încaseze banii printr-un POS Garanti BBVA (aparatul în care se introduce cardul). Doar așa primești puncte.

Punctele pe care le aduni le poți folosi la cumpărături din magazinele partenere. Bonusul nu poate fi retras în numerar de la bancomat și nici nu poate fi utilizat pentru a achita creditul utilizat; valoarea acestuia este evidențiată în fiecare extras de cont emis lunar. Poți, de exemplu, să cumperi un cadou pentru ziua de naștere a unui prieten sau a copilului tău.

Înainte de a face cumpărături, intră pe pagina de parteneri Bonus Card și verifică ce ofertă de Bonus ai la magazinul ce te interesează. Bonusul disponibil poate fi utilizat în rețeaua de magazine fizice partenere Bonus Card regăsite în lista de Parteneri, menționată anterior.

Poți vedea câte puncte ai acumulat?

Te-ar putea interesa și