Campanie de creditare

aplicată creditelor imobiliare și creditelor de nevoi personale cu garanții reale imobiliare

I. Durata Campaniei:

Oferta este valabilă în perioada 01 Aprilie – 30 Iunie 2023 și actualizează Campania lansată în dată de 07 Septembrie 2022, cu următoarele caracteristici:

II. Condiții Campanie:

 • Se adresează persoanelor fizice, care în perioada campaniei Campaniei pot fi clienți sau non-clienți ai GARANTI BANK S.A, și care o solicită :
  • acordarea unui credit imobiliar în vederea achiziției unui imobil și/ sau refinanțarea unui credit imobiliar pe care îl dețin deja în sold la alte bănci;
  • acordarea unui credit de nevoi personale cu grantii reale imobiliare și/ sau refinanțarea credit de nevoi personale cu grantii reale imobiliare pe care îl dețin deja în sold la alte bănci și îndeplinesc condițiile de eligibilitate ale băncii.
 • Creditele solicitate se pot acorda în moneda RON sau EUR.

III. Oferta Campaniei:

 • Comision de analiză dosar – Gratuit
 • Cost de evaluare al Imobilului – Gratuit
 • Taxe notariale pentru autentificare contract ipotecă și taxa ANCPI pentru intabulare: – Gratuite

IV. Acceptarea ofertei:

 • Oricând pe perioada derulării, Campania va putea înceta înainte de termen, în baza deciziei Garanti Bank S.A. sau în caz de forță majoră. În situația apariției vreunuia din aceste cazuri, Garanti Bank S.A. va informa participanții pe website-ul oficial „www.garantibbva.ro”, în cel mai scurt timp posibil.
 • Se consideră oferta acceptată la momentul semnării documentelor, care atestă intenția de contractare a creditului.
 • Pentru detalii privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să consultați pagină de internet a Băncii la adresa www.garantibbva.ro secțiunea „Prelucrarea datelor personale” sau să le solicitați în oricare dintre Agențiile Băncii.

Exemple de calcul DAE:

Credit imobiliar – ofertă cu încasare salariu – RON

 • Comision de analiză dosar – Gratuit
 • Cost de evaluare al Imobilului – Gratuit
 • Taxe notariale pentru autentificare contract ipotecă și taxa ANCPI pentru intabulare: – Gratuite

Credit imobiliar – ofertă cu încasare salariu – EUR

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 6.353%/an*** pentru un credit imobiliar în valoare de 87.000 Eur pe o perioada de 272 luni, cu rambursare în rate egale. Dobânda este 5.959%/an, variabilă, formată din Euribor** la 6 luni + marja băncii 3.00%, comisionul de analiză este 0 lei, iar comisionul de administrare lunar este 0 Eur. Valoarea ratei lunare este 583,76 Eur, iar valoarea totală plătibilă *** 161.840,18 Eur;

Credit nevoi personale cu garanții reale imobiliare – ofertă cu încasare salariu – RON

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 9.77%/an*** pentru un credit de nevoi personale cugarantii reale imobiliare în valoare de 370.000 Lei pe o  perioadă de 57 luni, cu rambursare în rate egale. Dobânda este 9.13%/an, variabilă, formată din IRCC + marja băncii 3.15%, comisionul de analiză este 0 lei, iar comisionul de administrare lunar este 0 lei. Valoarea ratei lunare este 8.024,47 Lei, iar valoarea totală plătibilă*** 459.815,06 Lei;

Credit nevoi personale cu garanții reale imobiliare – ofertă cu încasare salariu – EUR

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 7.217 %/an*** pentru un credit de nevoi personale cugarantii reale imobiliare în valoare de 75.000 Eur pe o perioada de 57 luni, cu rambursare în rate egale. Dobânda este 6.709%/an, variabilă, formată din EURIBOR** la 6 luni + marja băncii 3.75%, comisionul de analiză este 0 lei, iar comisionul de administrare lunar este 0 lei. Valoarea ratei lunare este 1.540,21 Eur, iar valoarea totală plătibilă*** 88.398,70 Eur;

*Valoare IRCC la dată de 01.04.2022 este 5.98%. Rată dobânzii se modifică la fiecare 1 Ianuarie, 1 Aprilie, 1 Iulie și 1 Octombrie în funcție de evoluția indicelui de referință ** Valoare EURIBOR 6M la dată ade 01.02.2023 este 2.959%. Acesta se actualizează la fiecare 1 Februarie și 1 August pe toată durata creditului. ***Valoarea totală plătibilă și DAE includ și costurile legate de: polițele de asigurare, evaluarea imobilui adus în garanție, publicitatea ipotecilor mobiliare în RNPM, comisioane pentru procesarea ordinelor de plata. Detalii despre structura de costuri (dobânzi, comisioane, alte taxe) se regăsesc pe site-ul www.garantibbva.ro.

Vezi documentul aici.

Alte tipuri de servicii Garanti BBVA Bank