Campanie Pachet + Garanti BBVA

I. Durata:

Campania este valabila in perioada 01 Februarie – 31 Decembrie 2022.

II. Condiții campanie:

 – Se adreseaza persoanelor fizice care la momentul initierii campaniei nu sunt clienti ai Garanti Bank S.A.;
 – Persoanele fizice trebuie sa isi deschida un cont curent in RON la Garanti Bank S.A., cu card de debit atasat, si sa solicite si activeze serviciul de Internet si Mobile Banking (Garanti BBVA Online si Mobile), in perioada 01 Februarie – 31 Decembrie 2022;
 – Ulterior deschiderii contului, persoanele fizice trebuie sa aiba:

  • o incasare lunara de minim 700 RON, unde prin incasare se intelege unul transfer sau mai multe transferuri cumulate de la o companie, persoana fizica sau depunere la bancomat;
    si
  • cel putin o tranzactie efectuata pe luna (din contul in RON); unde prin tranzactie se intelege plata la POS/plata online cu cardul de debit atasat cont RON, direct debit sau standing order, transfer intrabancar/interbancar, schimb valutar, plata facturilor.

 – Contul curent in RON si produsele conexe mentionate mai sus pot fi solicitate in orice agentie Garanti BBVA.

Beneficiarii ofertei trebuie sa indeplineasca toate conditiile de eligibilitate ale Bancii pentru deschiderea unui cont curent si accesarea produselor incluse in oferta, in conformitate cu prevederile Conditiilor Generale de Afaceri, cu legislatia in vigoare si cu practica prudentiala bancara.
In cazul in care nu sunt respectate conditiile campaniei, se vor aplica costurile standard ale Bancii, in vigoare la acea data,,conform documentului Tarife si comisioane standard afisat la ghiseele banci și pe pagina www.garantibbva.ro.

III. Beneficii campanie:

Comision 0 (zero) pentru:

  • administrare cont curent in RON;
  • emitere Bonus Debit Card contactless;
  • administrare Internet si Mobile Banking (Garanti BBVA Online si Mobile);
  • transferuri intrabancare si interbancare efectuate prin Internet si Mobile Banking;
  • retrageri numerar de la orice ATM (Garanti BBVA sau al altor banci).

IV. Acceptarea ofertei:

– In cazul in care sunt indeplinite conditiile cumulative mentionate la pct. II de mai sus, se considera acceptata oferta la deschiderea contului curent in RON, in perioada de valabilitate a campaniei.
– Oricand pe perioada derularii, Oferta poate inceta inainte de termen in baza deciziei Garanti Bank S.A. sau in caz de forta majora. In situatia aparitiei vreunuia din aceste cazuri, Garanti Bank S.A. va publica informarea pe website-ul oficial „www.garantibbva.ro”, in cel mai scurt timp posibil.
 – Banca isi rezerva dreptul sa refuze orice cerere de deschidere a contului curent, inclusiv, daca este cazul, deschiderea oricarui produs/serviciu sau poate restrictiona accesul la acestea, daca Clientul nu furnizeaza toate informatiile, declaratiile sau documentele solicitate pentru identificarea Clientului, Beneficiarului real si/sau persoanelor de control, natura tranzactiilor si orice alte detalii prevazute de legislatia nationala si internationala in vigoare, precum si din motive de prudentialitate bancara.

Alte tipuri de servicii Garanti BBVA Bank