Campanie de creditare – GPL „Easter”

Oferta aplicată creditelor de nevoi personale și refinanțare în lei

I. Durata Campaniei:

Oferta este valabila in perioada 4 Aprilie – 31 mai 2023.

II. Conditii de valabilitate ale Campaniei:

– Se adreseaza persoanelor fizice, care pot fi clienti existenti sau non-clienti ai GARANTI BANK S.A. si care solicita un credit de nevoi personale fara garantii reale imobiliare in perioada Campaniei.

– Se aplica atat creditelor noi, cat si celor de refinantare a altor credite de nevoi pesonale fara garantii reale imobiliare pe care le detin atat la alte banci, cat si la GARANTI BANK S.A.*.

– Clientii care solicita un produs de creditare mentionat mai sus trebuie sa indeplineasca conditiile de eligibilitate ale Bancii**.

– Moneda in care se pot acorda creditele este RON.

– Perioada maxima de creditare este de pana la 120 luni.***

* Refinantarile creditelor de nevoi pesonale fara garantii reale imobiliare detinute la GARANTI BANK S.A. sunt posibile doar cu conditia de a contracta o suma suplimentara, respectiv o suma mai mare decat suma refinantata sau refinantare impreuna cu alte credite detinute la alte banci, unde soldul refinantat la alte banci este mai mare decat cel existent la GARANTI BANK S.A.
**Prezenta Oferta ramane valabila doar daca sunt indeplinite conditiile de eligibilitate ale solicitantului, implicit daca se aproba intern solicitarea. Produsul de creditare se poate aproba si acorda la o data ulterioara incheierii Campaniei.
***Creditul de nevoi personale fără garanţii reale imobiliare pe o perioada mai mare de 60 luni se aplica doar pentru refinantarea creditelor contractate inainte de data de 08.07.2020, fara posibilitatea acordarii unei sume suplimentare.

III. Oferta Campaniei in cazul in care creditul solicitat este aprobat:

 Comision de analiza dosar – Zero
Dobanda Fixa: 8.85%/ an
Comision lunar de administrare – 20 RON

IV. Acceptarea ofertei:

– Oricand pe perioada derularii, Campania va putea inceta inainte de termen, in baza deciziei GARANTI BANK S.A. sau in caz de forta majora. In situatia aparitiei vreunuia din aceste cazuri, GARANTI BANK
S.A. va transmite informatia pe website-ul oficial  „www.garantibbva.ro”, in cel mai scurt timp posibil.

– Se considera ca oferta este acceptata la momentul semnarii documentelor, care atesta intentia de contractare a creditului.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati
pagina de internet a Bancii la adresa www.garantibbva.ro, sectiunea „Prelucrarea datelor personale” sau puteti sa le solicitati in oricare dintre Agentiile Bancii; in cazul in care va sunt necesare mai mult detalii in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, puteti sa ne contactati si la adresa de e-
mail dpo@garantibbva.ro.

Exemplu de calcul DAE, oferta Campanie:
Credit nevoi personale fara garantii reale imobiliare dobanda

Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 10.19%/an* pentru un credit de nevoi personale fara garantii reale
imobiliare in valoare de 45.000 RON pe o perioada de 57 luni, cu rambursare in rate egale. Dobanda este
8.85%/an, fixa, comisionul de analiza este 0 RON, iar comisionul de administrare lunar este 20 RON. Valoarea
ratei lunare este 989,87 RON, iar valoarea totala platibila* 56.553,90 RON;
* Detalii despre structura de costuri (dobanzi, comisioane, alte taxe; atat cu privire la cele standard cat si cu privire la cele aplicabile prezentei oferte) se regasesc pe site-ul www.garantibbva.ro.

Alte tipuri de servicii Garanti BBVA Bank