Bonus Economus

Ține-te de planul de economisire și Bonus Economus te răsplătește cu dobânda extra!

Caracteristicile produsului

Ţi-e cunoscut sentimentul acela pe care îl ai, lună de lună, când încerci să pui bani deoparte dar intervine mereu ceva şi nu reuşeşti? Dacă da, atunci Garanti BBVA are soluţia perfectă pentru tine: Bonus Economus, contul de economii care te ajută să strângi bani şi la care poţi avea acces în orice moment. În plus, ai extra dobândă dacă îți securizezi economiile timp de 6 luni.

Bonus Economus vine la pachet cu multe beneficii

Ușor de obținut

Online

Pentru acest produs poţi aplica uşor printr-un formular online

În agenții

Poți veni in oricare din agențiile Garanti BBVA

Află totul despre dobânzi aici.

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare, vezi aici.

Te-ar putea interesa și

Cont curent în valută

Dacă vrei să faci economii în valută, ai deja un credit în altă valută sau vrei doar să faci tranzacții în alte țări, atunci un Cont Curent în Valută e cea mai convenabilă soluție.

Află mai multe