Economus

Alege suma lunară de pus deoparte și Economus lucrează pentru tine!

Află totul despre costuri

Caracteristicile produsului

Ţi-e cunoscut sentimentul acela pe care îl ai, lună de lună, când încerci să pui bani deoparte dar intervine mereu ceva şi nu reuşeşti? Dacă da, atunci Garanti BBVA are soluţia perfectă pentru tine: Economus, contul de economii care te ajută să strângi bani şi la care poţi avea acces în orice moment.

Economus vine la pachet cu multe beneficii

Ușor de obținut

Online

Pentru acest produs poţi aplica uşor printr-un formular online

În agenții

Poți veni in oricare din agențiile Garanti BBVA

Află totul despre dobânzi aici.

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare, vezi aici.

Te-ar putea interesa și

Campanie de creditare – „Small” GPL

Oferta este valabilă în perioada 01 Ianuarie 2024 – 31 Martie 2024. Small GPL se adresează persoanelor fizice care aplică pentru credite noi, cât și pentru refinanțarea altor credite de nevoi pesonale fără garanții reale imobiliare pe care le dețin la alte bănci.

Află mai multe