Campanie de creditare – „Small” GPL

I. Durata Campaniei:

Oferta este valabilă în perioada 01 Aprilie 2024 – 30 Iunie 2024.

II. Condiții de valabilitate ale Campaniei:

 


*Prezenta Ofertă rămâne valabilă doar dacă sunt îndeplinite condițiile de eligibilitate ale solicitantului, implicit dacă se aprobă solicitarea în perioada Campaniei. Produsul de creditare se poate acorda și la o dată ulterioară încheierii Campaniei. Oferta de credit  „Small” GPL se aplică atât clienților existenți, cât și non-clienților și nu există condiție de încasare salarială.

**Creditul de nevoi personale fără garanţii reale imobiliare pe o perioada mai mare de 60 luni se aplica doar pentru refinantarea creditelor contractate inainte de data de 08.07.2020, fara posibilitatea acordarii unei sume suplimentare.   

III. Oferta Campaniei în cazul în care creditul solicitat este aprobat:

 

 

***Creditul de nevoi personale fără garanţii reale imobiliare pe o perioada mai mare de 60 luni se aplica doar pentru refinantarea creditelor contractate inainte de data de 08.07.2020, fara posibilitatea acordarii unei sume suplimentare

**** Perioada de gratie se poate acorda doar daca la data solicitarii clientul nu  inregistreaza restante. Perioada de gratie se poate implementa prin semnarea unui act aditional la contractul de credit si unui nou grafic de rambursare.

 Dobanda calulata pentru perioada de gratie, principalul si comisioanele se vor adauga la soldul creditului, care se vor redestribui pe durata ramasa, dupa terminarea perioadei de gratie. Comisionul de administrare credit lunar nu se va calcula sau capitaliza in perioada de gratie, acesta nu se va achita de catre client in perioada de gratie solicitata. Indiferent de durata periodei de gratie acordata, perioada de rambursare a creditului ramane cea initiala.

IV. Acceptarea ofertei:

 

Exemplu de calcul DAE conform ofertei prezentei Campanii*:

Pentru un credit de nevoi personale fara garantii reale imobiliare in valoare de 40.000 RON, acordat pe o perioada de 60 luni, cu rambursare in rate egale Dobanda Anuala Efectiva (DAE) este de 10.54%/an*, Dobanda este 8.40%/an, fixa, comisionul de analiza este de 250 RON, iar comisionul de administrare lunara este de 25 RON, Valoarea ratei lunare este de 843.73 RON, iar valoarea totala platibila 51,005.49 RON;

* Detalii despre structura de costuri (dobânzi, comisioane, alte taxe; atât cu privire la cele standard, cât și cu privire la cele aplicabile prezentei oferte) se regăsesc pe site-ul www.garantibbva.ro.