Campanie de creditare – „Small” GPL

I. Durata Campaniei:

Oferta este valabilă în perioada 14 Iulie 2023 – 31 Decembrie 2023.

II. Condiții de valabilitate ale Campaniei:

 


*Prezenta Ofertă rămâne valabilă doar dacă sunt îndeplinite condițiile de eligibilitate ale solicitantului, implicit dacă se aprobă solicitarea în perioada Campaniei. Produsul de creditare se poate acorda și la o dată ulterioară încheierii Campaniei. Oferta de credit  „Small” GPL se aplică atât clienților existenți, cât și non-clienților și nu există condiție de încasare salarială.

**Creditul de nevoi personale fără garanţii reale imobiliare pe o perioada mai mare de 60 luni se aplica doar pentru refinantarea creditelor contractate inainte de data de 08.07.2020, fara posibilitatea acordarii unei sume suplimentare.   

III. Oferta Campaniei în cazul în care creditul solicitat este aprobat:

 

 
***Dobanda calulata pentru perioada de gratie, principalul si comisioanele se vor adauga la soldul creditului, care se vor redestribui pe durata ramasa, dupa terminarea perioadei de gratie. Comisionul de administrare credit lunar nu se va calcula sau capitaliza in perioada de gratie, acesta nu se va achita de catre client in perioada de gratie solicitata. Indiferent de durata periodei de gratie acordata, perioada de rambursare a creditului ramane cea initiala.

IV. Acceptarea ofertei:

 

Exemplu de calcul DAE conform ofertei prezentei Campanii*:

Pentru un credit de nevoi personale fără garanții reale imobiliare în valoare de 40.000 RON, acordat pe o perioadă de 60 luni, cu rambursare în rate egale, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 11.17%/an*, Dobânda este 8.97%/an, fixă, comisionul de analiză este de 250 RON, iar comisionul de administrare lunară este de 25 RON, Valoarea ratei lunare este de 854,75 RON, iar valoarea totală plătibilă 51,666,52 RON; 

* Detalii despre structura de costuri (dobânzi, comisioane, alte taxe; atât cu privire la cele standard, cât și cu privire la cele aplicabile prezentei oferte) se regăsesc pe site-ul www.garantibbva.ro.