Pachetul de cont

La Garanti BBVA, se poate să te bucuri de servicii fără comision la accesarea unui cont curent în RON

Ce ai inclus:

contul curent împreună cu cardul de debit;

plăți gratuite în RON prin serviciul de Internet/ Mobile Banking;

serviciul de Alerte SMS

serviciul de Internet/Mobile Banking;

retrageri gratuite la orice ATM;

Beneficii

Află totul despre costuri​

Pentru a beneficia de taxele și comisioanele aferente serviciului Pachet de cont curent, este necesar să se efectueze cel puțin o plată pe lună cu cardul de debit sau prin Mobile/ Internet Banking. Prin plata lunară se înțelege o plată cu cardul la POS/online sau prin Mobile/ Internet Banking (plată factură utilități, transfer în lei în contul altei persoane).

În cazul în care această condiție nu este îndeplinită în cel puțin 2 luni consecutive se va aplica tariful standard pentru Pachet de cont curent, 5 lei/lună.

Ușor de obținut

Online

Pentru mai multe detalii completează următorul formular

În agenții

Poți veni in oricare din agențiile Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.
Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare.