Alerte SMS

Serviciul Alerte SMS de la Garanti BBVA te scapă de orice griji în privința gestionării banilor tăi.

Fie că îți dorești să știi exact când îți intră salariul, fie vrei să ai instant confirmarea că plățile tale au fost efectuate cu succes, cu serviciul Alerte SMS ești mereu la curent cu tot ce se întâmplă în contul tău.

Alerte SMS de la Garanti BBVA

Bucură-te de tot ce vrei să faci și vei primi informații prin SMS atunci când:

Caracteristicile produsului

Alertele SMS pot fi transmise pentru 2 conturi curente, indiferent de tipul valutei în care acestea au fost deschise, excluzând conturile de card de credit. Alertele SMS vor fi transmise automat pe numărul de telefon mobil selectat/înregistrat în sistemul băncii. Limita minimă prestabilită pentru transmiterea notificarilor este de 50 Lei, aceasta putând fi majorată pentru fiecare tip de operațiune în parte.
Activează acum serviciul Alerte SMS și ai acces in timp real la informatiile privind operatiunile si soldul contului tau! Tot ce este necesar este să deții un cont curent în Lei deschis la Garanti BBVA.

Află totul despre costuri​

Costul abonamentului lunar se regăsește în documentul Tarife și comisioane standard Persoane Fizice.

Ușor de obținut

Online

Pentru acest produs poţi aplica uşor printr-un formular online

În agenții

Poți veni in oricare din agențiile Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare, vezi aici.

Poti vizualiza Documentul de informare cu privire la comisioane pentru Cont curent în EUR aici.

Pașii de urmat pentru deschiderea unui cont curent

Te-ar putea interesa și

Cont curent în valută

Dacă vrei să faci economii în valută, ai deja un credit în altă valută sau vrei doar să faci tranzacții în alte țări, atunci un Cont Curent în Valută e cea mai convenabilă soluție.

Află mai multe