Cariere la Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din Grupul financiar-bancar Garanti BBVA România, care reunește și Garanti BBVA Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) și Garanti BBVA Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Ca și Grup bancar orientat spre inovatie si dezvoltare, Garanti BBVA Romania apreciaza oamenii care dau dovada de dinamism, deschidere catre nou, dorinta de dezvoltare profesionala si acumulare de cunostinte, capacitatea de a inova, dar care manifesta totodata un puternic simt etic.

Practică

Esti student? Vrei sa inveti de la profesionisti in domeniul bancar si esti dornic sa depui efort in a invata in mod practic? Garanti BBVA sprijina tinerii in dezvoltarea lor profesionala, oferind posibilitatea participarii la stagii de practica. Pentru mai multe detalii despre cum puteti aplica sau pentru a aplica direct, va rugam să trimiteti un mesaj la learntobeabanker@garantibbva.ro

Absolventi de Universitate

Pentru că înțelegem nevoia de a invata si sprijinim dezvoltarea tinerilor, prin programele noastre si pozitiile entry level, oferim candidatilor ocazia de a incepe o cariera in domeniul bancar.

Profesioniști

Daca piata te recunoaste ca fiind un excelent bancher in domeniul bancar si iti doresti sa faci parte dintr-o echipa puternica in care banking-ul este o traditie, trimite un cv la adresa: RomaniaHRRelationshipManagement@garantibbva.ro si mentioneaza domeniul de interes sau pozitia pentru care aplici.

Informații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în procesul de recrutare pot fi găsite aici.