Beneficiu pentru creditele de nevoi personale fara garantii reale mobiliare

I. Durata ofertei:

Oferta este valabila incepand cu data de 20.09.2023 pentru toate creditele de nevoi personale fara garantii reale mobiliare contractate,  care vor avea un beneficiu suplimentar de 3 luni de gratie de la plata ratelor.

II. Caracteristicile ofertei:

3 luni de gratie, oricand in primii 3 ani de la utilizarea creditului (perioada de gratie se poate aplica incepand cu prima rata).

III. Conditii acordare oferta:

 

Indiferent de durata periodei de gratie acordata, perioada de rambursare a creditului ramane cea initiala.

IV. Acceptarea ofertei:

Oricand pe perioada derularii,  oferta va putea inceta inainte de semnarea contractului de credit, in baza deciziei GARANTI BANK S.A. sau in caz de forta majora. In situatia aparitiei vreunuia din aceste cazuri, GARANTI BANK S.A., va transmite informatia privind incetarea ofertei pe website-ul oficial „www.garantibbva.ro”, la sectiunea ,,Campanii’’, in cel mai scurt timp posibil.

Se considera ca oferta este acceptata la momentul semnarii documentelor care atesta intentia de contractare a creditului.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati pagina de internet a Bancii la adresa www.garantibbva.ro, sectiunea „Prelucrarea datelor personale” sau puteti sa le solicitati in oricare dintre Agentiile Bancii; in cazul in care va sunt necesare mai mult detalii

in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, puteti sa ne contactati si la adresa   de e-mail dpo@garantibbva.ro.