Campanie de creditare
„Credit 100% Online”

I. Durata Campaniei:

Oferta este valabilă în perioada 12 Iunie 2024 – 31 August 2024.

II. Condiții campanie:

Campania se adresează clienților care:

III. Oferta și costurile Campaniei în cazul în care creditul solicitat este aprobat:

* Indicele de referință IRCC la 1 Aprilie are valoarea de 5.90%. Acesta se actualizează la fiecare 1 Ianuarie, 1 Aprilie, 1 Iulie și 1 Octombrie, pe toată durata creditului.

IV. Acceptarea ofertei:

Oricând pe perioada derulării, Campania vă putea înceta sau se va putea modifica înainte de termen, în baza deciziei GARANTI BANK S.A. sau în caz de forță majora. În situația apariției vreunuia din aceste cazuri, GARANTI BANK S.A. vă transmite informația pe website-ul oficial „garantibbva.ro”, în cel mai scurt timp posibil.

Se considera că oferta este acceptata la momentul consimțământului clientului asupra documentelor care atesta intenția de contractare a creditului în aplicația de Mobile Banking(GarantiBBVA Mobile).

Pentru detalii privind prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă rugam să consultați pagina de internet a Băncii la adresa www.garantibbva.ro, secțiunea „Prelucrarea datelor personale” sau puteți să le solicitați în oricare dintre Agențiile Băncii; în cazul în care vă sunt necesare mai mult detalii

în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, puteți să ne contactați și la adresa de e-mail dpo@garantibbva.ro..

Exemplu de calcul DAE conform ofertei prezentei Campanii:

Dobândă Fixă :

Pentru un credit de nevoi personale fară garanții reale imobiliare în valoare de 75.000 RON, acordat pe o perioada de 60 luni, cu rambursare în rate egale Dobândă Anuala Efectiva (DAE) este de 9.24%/an*, Dobândă este 7.98%/an, fixa, comisionul de analiza este de 250 RON, iar comisionul de administrare lunara este de 25 RON, valoarea rătei lunare este de 1,545.01 RON, iar valoarea totala plătibilă 93,082.11 RON;

Dobanda Variabilă :

Pentru un credit de nevoi personale fară garanții reale imobiliare în valoare de 75.000 RON, acordat pe o perioada de 60 luni, cu rambursare în rate egale Dobândă Anuala Efectiva (DAE) este de 11.54%/an*, Dobândă este 10.10%/an, variabila, formată din IRCC la 3 luni + marja băncii 4.20%,comisionul de analiza este de 250 RON, iar comisionul de administrare lunara este de 25 RON, valoarea rătei lunare este de 1,622.22 RON, iar valoarea totala plătibilă 97,714.67 RON;

Detalii despre structura de costuri (dobânzi, comisioane, alte taxe; atât cu privire la cele standard cât și cu privire la cele aplicabile prezentei oferte) se regăsesc pe site-ul www.garantibbva.ro.

Dacă nu ai încă aplicația de Mobile Banking, descarc-o acum!