Aplică

Să faci economii înseamnă să ştii exact ce vrei. Garanti BBVA prezintă depozitele la termen în lei cu dobânzi personalizate în care economiile cresc şi prind puteri în funcţie de suma depusă. Deschide depozitul potrivit planurilor tale pe termen scurt sau de viitor. Tu alegi.

Viaţa e mai simplă când ştii că ai bani puşi deoparte. Fă-ţi viaţa mai bună cu un Depozit la Termen în lei de la Garanti BBVA şi vezi cum răsplata sigură din cont îţi va schimba obiceiurile! Aplică acum şi bucură-te de super dobânda lunară fixă pe care ţi-o oferim!

Depozitul la Termen vine la pachet cu multe beneficii

  • Rata dobânzii tale este fixă pe întreaga perioadă a depozitului, astfel dobânda ta nu va fi afectată de schimbările de pe piaţă
  • Poţi alege să-ţi deschizi un depozit la termen pentru 1, 3, 6 sau 12 luni, în funcţie de nevoile şi posibilităţile tale
  • Ai 0 comision la retragere în data scadenţei
  • Poţi deschide un depozit la termen în Lei şi în alte valute (RON, EUR, USD, GBP, CHF, CAD, TRY, NOK, SEK sau PLN), cu o sumă minimă de 200 unităţi, JPY si HUF cu o sumă minimă de 200.000 unităţi si RUB cu o sumă minimă de 20.000
  • Afli tot ce vrei să ştii despre depozitul tău prin Garanti BBVA Online şi Garanti BBVA Mobile

E super ușor să îl obții

Poți veni în oricare din sediile Garanti BBVA , poți aplica direct aici sau îl poți deschide singur în aici sau îl poți deschide singur în Garanti BBVA Online.

Află totul despre dobânzi aici.

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare, vezi aici.