Aplică

E momentul perfect să lași banii să lucreze pentru tine! Începe prin a-ți deschide un Depozit la Termen de la Garanti BBVA.

Viața e mai simplă când știi că ai bani puși deoparte. Te simți mai sigur, mai încrezător și îndrăznești să visezi la planuri mărețe. Fă-ți viața mai bună cu un Depozit la Termen de la Garanti BBVA, soluția ideală să salvezi bani pe termen mediu sau lung. Aplică acum și bucură-te de o dobândă lunară fixă, în deplină siguranță.

Depozitul la Termen vine la pachet cu multe beneficii

  • Rata dobânzii tale este fixă pe întreaga perioadă a depozitului, astfel dobânda ta nu va fi afectată de schimbările de pe piaţă
  • Poţi alege să-ţi deschizi un depozit la termen pentru 1, 3, 6 sau 12 luni, în funcţie de nevoile şi posibilităţile tale
  • Ai 0 comision la retragere în data scadenţei
  • Poţi deschide un depozit la termen în Lei şi în alte valute (USD, EUR, JPY, CHF sau GBP), cu o sumă minimă de 200 unităţi
  • Afli tot ce vrei să ştii despre depozitul tău prin Garanti BBVA Online şi Garanti BBVA Mobile

E super ușor să îl obții

Poți veni în oricare din sediile Garanti BBVA , poți aplica direct aici sau îl poți deschide singur în aici sau îl poți deschide singur în Garanti BBVA Online.

Află totul despre dobânzi aici.

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare, vezi aici.