Aplică

Ține-te de planul de economisire și Bonus Economus te răsplătește cu dobânda extra!

Ţi-e cunoscut sentimentul acela pe care îl ai, lună de lună, când încerci să pui bani deoparte dar intervine mereu ceva şi nu reuşeşti? Dacă da, atunci Garanti BBVA are soluţia perfectă pentru tine: Bonus Economus, contul de economii care te ajută să strângi bani şi la care poţi avea acces în orice moment. În plus, ai extra dobândă dacă îți securizezi economiile timp de 6 luni.

Bonus Economus vine la pachet cu multe beneficii

  • Îţi poţi stabili o sumă lunară pe care vrei să o economiseşti, în funcţie de bugetul tău
  • Nu trebuie să îți faci griji în privința transferului lunar. Îţi setezi o sumă fixă şi totul se întâmplă automat
  • Primeşti dobândă în fiecare zi pentru ce economiseşti
  • Poţi retrage bani din contul tău de economii fără să pierzi dobânda
  • Dacă reuşeşti să economiseşti în fiecare lună suma aleasă de tine, timp de 6 luni, primeşti o dobândă Bonus, comparabilă cu cea pe care o primeşti în cazul unui depozit la termen
  • Garanti BBVA Online îți oferă acces instant la fondurile tale și plăți
  • Dacă vrei să economisești bani în plus, pe lângă suma aleasă de tine, poți depune bani în contul de economii la orice ATM Garanti BBVA sau poți folosi oricând Garanti BBVA Online.

E super ușor să îl obții

Poți veni în oricare din sediile Garanti BBVA , poți aplica direct aici sau îl poți deschide singur în aici sau îl poți deschide singur în Garanti BBVA Online.

Află totul despre dobânzi aici.

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare, vezi aici.