Aplică

Hai sa vorbim despre deschidere. Atitudinea aceea care vine intotdeauna cu ceva in plus. Iar in cazul acesta nu vorbim doar de optimism, ci de deschiderea spre noi oportunitati. Pachet + e mai mult decat un card pentru cei deschisi la oportunitati, e pachetul care iti da acces liber la cele mai importante servicii bancare, inclusiv la Bonus Debit Card, cu beneficii ca si cand ai avea salariul la Garanti BBVA.

Servicii si produse incluse in Pachet + de la Garanti BBVA:

 • cont curent in RON;
 • Bonus Debit Card;
 • internet banking si mobile banking.

Ca sa profiti din plin de toate beneficiile, trebuie sa ai o incasare lunara in cont 700 RON si sa efectuezi minim o tranzactie.

Caracteristicile produsului si detalii oferta aici.

Fii deschis si iesi pe plus, nu degeaba se numeste Pachet +

Mai multe beneficii decat crezi pentru tine cu Pachet + de la Garanti BBVA

 • Administrarea contului curent in RON nu te costa nimic si ai atasat Bonus Debit Card contactless
 • Poți retrage RON, fără comision, de la orice ATM (Garanti BBVA sau al altor banci)
 • Utilizezi internet si mobile banking (Garanti BBVA Online si Mobile) fara comision de administrare si ai acces instant la fondurile tale si optiunile de transferuri sau plati
 • Poti face transferuri intrabancare si interbancare prin internet si mobile banking, fara comision
 • Poți plăti facturile și utilitățile online, fără comision
 • Beneficiezi de sistemul 3D Secure pentru tranzacții online sigure, deci poți face cumpărături fara griji pe internet
 • Pentru fiecare plată cu Bonus Debit Card la comerciant primești 0,15% din valoarea tranzacției sub formă de Puncte Bonus pe care le poți utiliza atunci când faci cumpărături în magazinele partenere Garanti BBVA. Valoarea unui Punct Bonus este de 1 RON
 • Atunci când ești în străinătate poți folosi Bonus Debit Card pentru orice tranzacție, fără să te preocupe schimbul valutar, deoarece acesta se face automat pentru tine

E super ușor să îl obții

Poți veni în oricare din sediile Garanti BBVA , poți aplica direct aici.

Poti vizualiza oferta completa Pachet + Garanti BBVA aici.

Beneficiarii ofertei trebuie sa indeplineasca toate conditiile de eligibilitate ale Bancii pentru deschiderea unui cont curent si accesarea produselor incluse in oferta, in conformitate cu prevederile Conditiilor Generale de Afaceri, cu legislatia in vigoare si cu practica prudentiala bancara.

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent RON, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare, vezi aici.