Aplică

Nu contează unde ești sau ce vrei să cumperi. Bonus Debit Card îți aduce un Bonus de fiecare dată când îl folosești!

Uită-te în jur! E clar că în zilele noastre nu mai poți trăi fără un cont curent. Iar la Garanti BBVA poți avea un cont care te răsplătește de fiecare dată când îl folosești. Alege Contul Curent în Lei cu Bonus Debit Card de la MasterCard atașat și primești 0,15% din valoarea fiecărei plăți cu cardul sub formă de Puncte Bonus. Poți folosi aceste puncte atunci când faci cumpărături în unul din magazinele partenere Garanti BBVA.

Mai multe beneficii decât crezi ataşate Contului tău Curent

 • Poți trimite sau primi bani către, respectiv din orice cont din România, oricând ai nevoie
 • Îți poți folosi contul pentru nevoile tale zilnice, fie ele de numerar sau tranzacţii cu cardul, inclusiv pentru facturile de utilități
 • Beneficiezi de sistemul 3D Secure pentru tranzacții online sigure, deci poți face cumpărături liniștit pe internet
 • Plăteşte rapid prin simpla apropiere a cardului de un POS/terminal cu funcţionalitate Contactless fără introducerea codului PIN pentru tranzacţiile de până la 100 lei. Limita cumulativă de tranzacţionare contactless este de 700 Ron, după depășirea pragului de 700 ron tranzacţii contactless cumulative, consecutive , se va solicita codul PIN indiferent de valoarea tranzacţiei
 • Pentru fiecare plată cu cardul la comerciant primești 0,15% din valoarea tranzacției sub formă de Puncte Bonus. Valoarea unui Punct Bonus este de 1 Leu
 • Îți este foarte ușor sa începi să economisești în funcție de bugetul tău
 • Atunci când ești în străinătate, poți folosi Bonus Debit Card pentru orice tranzacție, fără să te preocupe schimbul valutar, deoarece acesta se face automat pentru tine
 • Ai acces la operațiuni de schimb valutar în orice valută
 • Cu Garanti BBVA Online și Garanti BBVA Mobile ai acces instant la fondurile tale și la opțiunile de transfer sau plată pentru utilități

E super ușor să îl obții

Poți veni în oricare din sediile Garanti BBVA , poți aplica direct aici sau îl poți deschide singur în Garanti BBVA Online.

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare, vezi aici.

Poți vizualiza Documentul de informare cu privire la comisioane pentru Cont curent în Lei aici.

Cum activezi cardul?

  Dacă deții Bonus Debit Card nou emis, pentru persoane fizice, îți oferim o soluție simplă și rapidă pentru a-ți activa cardul. Sună în orice zi, între orele 9:00 și 22:00, la Serviciul de Relatii Clienti: 021.200.94.94 (număr cu tarif normal) sau 0800.80.1234 (număr gratuit în rețeaua de telefonie fixă) să îti activezi cardul și să îți setezi codul PIN. Folosește numărul scurt 1-1-1-1 pentru limba română sau 2-1-1-1 pentru limba engleză și ai activat pe loc noul card.

  Daca deții Business Debit Card nou emis, pentru persoane juridice, contactează sucursala unde ai solicitat emiterea cardului pentru a intra în posesia plicului cu codul PIN. În cazul în care cardul este reînnoit deoarece a expirat sau s-a deteriorat, folosește în continuare vechiul tău cod PIN. Cardul este deja activ, fără a mai fi nevoie să suni la Serviciul de Relatii Clienti. Trebuie doar să faci o tranzacție prin care să utilizezi codul PIN.

Te bucuri de tranzacţii în siguranţă, cu 3D Secure

  Cu Bonus Card, poţi face cumpărături online extra-sigure, activând la dispoziţie un extra-filtru de securitate: 3D Secure. Acesta îţi permite să confirmi toate plăţile efectuate online, printr-un cod de securitate primit pe telefonul tău.

  Cum funcţionează? Pe scurt, de fiecare dată când tu sau utilizatorul cardului suplimentar veţi face cumpărături online de pe un site înrolat în 3D Secure, la plata cu cardul pe site, se va deschide o pagină nouă în care:

 • Vor fi afişate detaliile plăţii (comerciantul, valoarea şi data tranzacţiei, ultimele 4 cifre ale cardului utilizat).
 • Vei putea alege numărul de telefon pe care să primeşti parola tranzacţiei, din lista cu numere de telefon mobil predefinite de tine la Garanti BBVA. Numerele de telefon definite trebuie să fie cele actuale, atât pentru tine, cât şi pentru utilizatorul cardului suplimentar. Apoi, vei primi pe telefon codul de validare a tranzacţiei.
 • În noua pagină afişată, va trebui să introduci codul de validare şi codul CVC2, conform indicaţiilor din pagină.
 • Pe telefonul selectat primesti codul de securitate pe care il introduci pe website.
 • Şi gata! Poţi să stai liniştit, ştiind că ai efectuat o tranzacţie în siguranţă.