Aplică

Mai puţin stres, mai mult timp şi energie! Foloseşte Internetul pentru orice tranzacţie, oricând vrei cu Garanti BBVA Online.

Internetul e mai mult decât “like”, “share” şi “comment”. Este o lume plină de informaţii, locul în care trebuie să fii dacă vrei să ştii tot ce-i nou. Iar dacă vrei să fii super smart şi la curent când vine vorba de gadgeturi pe internet, trebuie să foloseşti Garanti BBVA Online, serviciul prin care ai acces la banii tăi 24/7.

Garanti BBVA Online transformă internetul pentru tine în cel mai bun instrument prin care poţi salva timp şi energie când vine vorba de administrarea banilor, plata facturilor sau alte tranzacţii bancare.

Mai mult, prin Garanti BBVA Online poţi face aproape orice fel de tranzacţie bancară care nu implică depunerea sau ridicarea de numerar, doar folosind Ciframaticul.

Cu Garanti BBVA Online te bucuri de nenumărate beneficii

 • Indiferent că eşti în vacanţă în afara ţării, la birou sau acasă, ai acces non-stop la situaţia ta financiară
 • Nu e nevoie să mai ieşi din casă pentru a-ţi plăti facturile. O poţi face de acasă, gratuit, folosind doar conexiunea la internet
 • Pe lângă faptul că salvezi timp, salvezi şi bani pentru că plăteşti cu 50% mai puţin faţă de operaţiunile efectuate la ghişeu pentru transferurile tale
 • Nu-ţi face griji în privinţa plăţilor valutare. Indiferent de suma transferată, beneficiezi de un comision unic.

Plata facturilor lunare

Plăţile nu au fost niciodată mai uşor de făcut. Foloseşte Garanti BBVA Online şi fiecare tranzacţie pe care o vei face va fi executată în timp real.

Este atât de uşor să uiţi să-ţi plăteşti facturile, dar e foarte greu să accepţi gândul că abonamentul telefonului sau lumina ţi-au fost restricţionate. Încetează să mai duci grija facturilor lună de lună când poţi pur şi simplu să pasezi responsabilitatea aceasta băncii tale. E foarte simplu. Poţi autoriza banca să efectueze aceste plăţi în numele tău, prin intermediul unui contract de Debit Direct şi pe baza acordului încheiat în prealabil între Garanti BBVA şi furnizori.

Cum?

Tot ceea ce trebuie să faci este să alegi opţiunea „Debit Direct” din sub-meniul „Achitare facturi” şi să selectezi furnizorul pentru care vrei să închei un mandat electronic nou. Astfel, Garanti BBVA va retrage din contul tău în fiecare lună, la data scadenţei, o sumă egală cu valoarea facturii de achitat şi o va transfera automat furnizorului respectiv.

Plățile pot fi efectuate din contul tău curent sau din limita disponibilă în Bonus Card, în funcție de setările pe care le-ai făcut. Poți să îți administrezi cu ușurință Direct Debit-urile, schimbându-le caracteristicile (suma maximă, contul curent sau Bonus Card-ul din care să se efectueze plata) sau anulându-le oricând vrei.

În cazul în care vrei să păstrezi controlul fiecărei plăţi lunare, poţi alege o altă opţiune din sub-meniul „Achitare facturi”, denumită „Iniţiere tranzacţie”, unde nu trebuie să completezi decât numărul de telefon sau codul de abonat, pentru ca plata să se realizeze instant.

Achiziţionează bilete de avion

Primul pas este tot timpul cel mai greu chiar şi atunci când plănuieşti o vacanţă, dar după ce îl faci, totul vine natural. Cu Garanti BBVA Online, totul devine super uşor pentru că primul tău pas poate fi biletul de avion pe care îl poţi cumpăra uşor, doar cu câteva clickuri, pe internet.

Gândeşte-te la un loc, alege o data, deschide laptopul, intră în contul tău Garanti BBVA Online şi cumpără biletul. Este atât de simplu!

 • Click pe meniul“Plăţi”, selectează “Plată facturi” şi alege categoria “Altele”
 • Adaugă VOLA RO SRL la secţiunea “Nume”
 • Introdu numărul de bilet, cu tot cu litere
 • Poţi plăti atât în EUR sau Lei din contul curent, cât şi din Bonus Card.

Plata biletelor de avion se face instant şi poate fi vizualizată în extrasul contului tău curent/cardului tău de credit.

Plata poliţelor de asigurare

Viaţa e plină de surprize neaşteptate şi sigur nu vrei ca ele să te prindă nepregătit, exact atunci când ai nevoie de o soluţie simplă şi rapidă. Din fericire, poliţele de asigurare ne pot asigura confortul acesta psihic.

În plus, suntem liberi să alegem cele mai simple metode pentru a le plăti. Încearcă Garanti BBVA Online şi totul va fi de două ori mai uşor.

Cum?

Din meniul “Plăţi” poţi achita prima de asigurare (Allianz Tiriac, Grawe, Metropolitan Life, MB Europa Broker de Asigurare, EXA Broker), prin simpla introducere a numelui contractantului si a numărului poliţei de asigurare/referinţei/borderoului după caz, în funcţie de solicitarea asiguratorului .

Plată către Furnizori

Secretul fericirii este să-ţi petreci timpul făcând lucruri care îţi plac cu adevărat. Dar pierzâdu-ţi timpul stând la coadă pentru a plăti facturile lunare nu e chiar aşa o plăcere.

Scapă de statul la coadă cu Garanti BBVA Online, serviciul care te ajută să-ţi plăteşti facturile uşor către furnizori precum EOS KSI, Garanti BBVA Credit Consum Ralfi, Garanti BBVA Leasing Motoractive şi Kruk Clienti, folosind doar conexiunea la internet.

Cum?

Selecteză din meniul “Plăţi” categoria “Plata facturi”. Introdu numele de abonat, CNP-ul/codul unic de plată aferent Instituţiei Financiare către care vrei sa efectuezi plata.

Listă completă beneficiari

Transferuri în Lei şi în valută

Nu e nimic mai satisfăcător decât să rezolvi o problemă rapid sau să ajuţi un prieten exact atunci când are nevoie de tine. Foloseşte Garanti BBVA Online şi vei fi prăgătit tot timpul să faci faţă oricărei situaţii , pentru că te va ajuta să transferi uşor bani din contul tău Garanti BBVA către orice alt cont. Garanti BBVA Online îți este întotdeauna la îndemână pentru:

 • Transferuri în Lei și în valută
 • Plăţi frecvente
 • Ordine de plată programate
 • Schimburi valutare

Apăsând butonul ”Plăţi frecvente” poţi salva șablonul plăţii respective pentru a-l putea utiliza ulterior. Astfel ori de cate ori vei dori să realizezi o plată către respectivul beneficiar, nu trebuie decât să selectezi sablonul şi să modifici doar detaliile plăţii şi suma transferată. Poţi salva plăţile frecvente pentru orice tip de plata, indiferent de contul beneficiarului și de valută.

Din meniul “Standing orders” poţi iniţia un ordin de plată pentru plățile recurente și cu sumă prestabilită, selectând frecvenţa (zilnic, săptămânal, lunar), ziua de procesare, suma, explicaţia şi contul din care se va face plata, o singură dată. Tot ce ai de făcut este să te asiguri că există în cont fondurile necesare pentru efectuarea plății.

Accesând meniul “Schimburi valutare” poți realiza schimburi valutare între conturile tale: lei-valută, valută-lei şi valută-valută la un curs valutar net favorabil celui de la ghişeul băncii.

Top-up

E imposibl să trăieşti fără telefon mobil în zilele noastre. De aceea când rămâi fără credit pe telefonul mobil te simţi ca şi cum ai fost părăsit pe o insula pustie. Foloseşte Garanti BBVA Online şi nu vei mai simţi niciodată drama omului fără credit, pentru că îţi poţi încărca cartela online, de oriunde te-ai afla.

Cum?

 • Din meniul “Plăţi” selectează sub-meniul “Mobile Top-Up”
 • Introdu numărul de telefon mobil (VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) pe care doreşti să îl reîncărci, precum şi valoarea dorită pentru reîncărcare (minim 4 EUR).

Suma pentru reîncărcare poate fi retrasă din contul curent sau din limita Bonus Credit Cardului.

Produse de economisire

Puşculiţele sunt atât de drăguţe încât e păcat să le spargi tot timpul. Salvează-le şi începe să economiseşti ca un profesionist cu Garanti BBVA Online, un serviciu pe care toţi oamenii care vor să devină mai chibzuiţi ar trebui să-l aibă. De ce?

Pentru că funcţioneză ca un manager pentru banii tăi.

 • Îl poţi folosi să-ţi deschizi un cont de economii
 • Îţi poţi alimenta contul de economii şi poţi schimba valoarea sumei lunare economisită
 • Poţi schimba ziua colectării sumei lunare aferentă contului tău de economii
 • Dacă te-ai decis să foloseşti economiile adunate, poţi micşora sau poţi lichida în funcţie de nevoie, depozitul sau contul tău de economii
 • Poţi vizualiza dobânda, iar calculatorul nostru îţi va afişa suma de care vei beneficia la scadenţa depozitului (suma economisită + dobândă aferentă).

Iar dacă ai mai multe planuri de dus la bun sfârşit, folosind Garanti BBVA poţi crea, numi şi folosi multiple conturi de economii în acelaşi timp.

Credite

Băncile sunt precum prietenii. Ar trebui să te ajute de fiecare dată când ai nevoie şi ar trebui să fie sincere pentru a-ţi câştiga încrederea. Cu Garanti BBVA Online totul devine transparent când vine vorba despre împrumuturi.

Foloseşte Garanti BBVA Online pentru a vedea şi a printa graficul de rambursare, ratele platite, suma creditului precum si datoria la zi.

În plus, Garanti BBVA Online te ţine la curent cu situaţia totală a disponibilităţilor şi datoriilor tale.

Bonus Card

Poţi găsi tot ce trebuie să ştii despre Bonus Card într-un singur loc: Garanti BBVA Online.

Eşti interesat de un card de credit?

Garanti BBVA Online este cea mai scurtă cale să ajungi la el. Tot ce tebuie să faci este să accesezi Garanti BBVA Online, să aplici pentru un card de credit şi să urmăreşti statusul cererii tale.

Beneficiezi deja de un Bonus Card?

Atunci îţi poţi vizualiza limita disponibilă, bonusul acumulat, precum şi tranzacţiile efectuate. De asemenea, îţi poţi plăti datoria aferentă cardului tau de credit.

Foloseşte Garanti BBVA Online şi fii la curent cu

 • Extrasul Bonus Card-ului
 • Plata datoriei
 • Avans numerar
 • Modificarea limitei de retragere
 • Tranzacţii
 • Vizualizarea sumelor blocate
 • Setări PIN
 • Cereri carduri

Limite de tranzacționare Garanti BBVA Online

Tipul operațiunii Limită maximă per tranzacție Limită maximă zilnică Sumă minimă per tranzacție
Plăți în Lei Garanti BBVA – Garanti BBVA 100.000 Lei 100.000 Lei 1 Leu
Plăți în Lei Garanti BBVA – Alte Bănci 100.000 Lei 100.000 Lei 1 Leu
Plăți în alte valute în afară de Lei 100.000 Lei 100.000 Lei 10 Lei
Schimb valutar 100.000 Lei 100.000 Lei 1 Leu
Arbitraj 75.000 USD 75.000 USD 1 USD

 

Termene limită de primire a instrucțiunilor de plată Garanti BBVA Online

Tipul operațiunii Termene limită de primire a instrucțiunilor de plată Garanti BBVA Online
Plăți Garanti BBVA – Alte Bănci în EUR cu data de valută aceeași zi 9:00-12:00
Plăți Garanti BBVA – Alte Bănci în USD cu data de valută aceeași zi 9:00-14:00
Plăți Garanti BBVA – Alte Bănci în alte valute în afară de Lei cu data de valută în viitor 9:00-17:00
Plăți Garanti BBVA – Alte Bănci în Lei de mică valoare (sub 50.000 Lei) 9:00-13:45
Plăți Garanti BBVA – Alte Bănci în Lei de mare valoare (peste 50.000 Lei) 9:00-15:45
Plăți Garanti BBVA – Alte Bănci în Lei instructate cu urgență (orice sumă) 9:00-15:45
Plăți Garanti BBVA – Garanti BBVA indiferent de valută Non stop

Nota:

1. Instrucțiunile transmise de clienții băncii în aceeași zi, dar după orele limită precizate mai sus, vor fi considerate primite de către banca în urmatoarea zi lucrătoare.

2. Termenele maxime de execuție a instrucțiunilor primite de bancă sunt: pentru plățile în alte valute decat Lei (T+3) / pentru plățile în Lei (T+1).

Unde: T- momentul acceptarii instrucțiunii de plată de către bancă

T+3, T+2, T+1 – perioada în zile lucrătoare de la momentul acceptării instrucțiunii de plată până la momentul creditării contului băncii beneficiarului.