Trăiește-ți viața așa cum vrei! Cu asigurarea atașată creditului tău, tu și familia ta veți fi protejați, indiferent de circumstanțe.

Asigurarea de Protecție a Rambursărilor pentru Creditul de Nevoi Personale

Se zice că dacă vrei să fii cu adevărat fericit, trebuie să trăiești pentru ziua de azi. Dar atunci când ai o familie, nu se poate să nu te gândești la viitor. Oferă siguranță familiei tale cu o Asigurare de Protecție cu Plată, care te protejează în cazul unor incidente neprevăzute, precum pierderea locului de muncă sau decesul.

Ai mai multe beneficii decât crezi pentru Asigurarea de Protecție a Rambursărilor

 • Poți obține această asigurare gratuit atunci când iei un Credit De Nevoi Personale
 • Valoarea indemnizațiilor în caz de deces reprezintă valoarea reziduală a creditului și o parte din dobânda și comisioanele aferente, care revin băncii
 • În cazul pierderii involuntare a job-ului, asigurarea îți acoperă ratele pentru 6 luni consecutive și 3 evenimente pe parcursul duratei creditului

E super ușor să o obții

Poți veni în oricare dintre sediile Garanti BBVA și unul dintre consultanții noștri te va ajuta cu informații despre produs şi cum poţi să-l obţii.

Asigurare de Viață Pentru Credite cu Garanții Reale

Viața poate fi mai ușoară atunci când ești asigurat. Planurile tale devin mai ușor de realizat dacă îndrăznești să gândești și să trăiești mai optimist. Alege asigurarea de viață atașată unui credit cu garantii reale și te vei putea bucura de protecție pentru familia ta în cazul unor evenimente neprevăzute precum decesul sau invaliditate totală/parțială.

Ai mai multe beneficii decât crezi pentru Asigurarea de Viață Pentru Credite cu Garanții Reale

 • Primești automat și gratuit această asigurare atunci când accesezi un credit securizat.
 • Trebuie doar să plătești ratele la termen și asigurarea va fi valabilă pe toată durata creditului.
 • În caz de deces sau de invaliditate totală sau parțială, asigurarea îți va proteja familia, acoperind integral valoarea reziduală a creditului și parte a dobânzii și comisioanelor restante către bancă.

E super ușor să o obții

Poți veni în oricare dintre sediile Garanti BBVA și unul dintre consultanții noștri te va ajuta cu informații despre produs şi cum poţi să-l obţii.

Asigurare pentru Locuință

Acasă e locul unde te simți în siguranță. Dar cât de sigură e casa ta? Poți scăpa de orice grijă atunci când închei o asigurare pentru locuințe. Împreună cu partenerii noștri, îți punem la dispoziție mai multe soluții pentru a-ți proteja locuința, atât prin asigurări obligatorii (PAD), cât și prin asigurări facultative.

Ai mai multe beneficii decât crezi pentru Asigurarea pentru Locuință

 • Ești protejat în caz de cutremur, alunecări de teren și inundații din cauze naturale prin intermediul polițelor PAD (obligatorii prin lege) în limita a 20.000 de euro, conform legislației în vigoare.
 • Ai posibilitatea de a-ți crea un plan opțional de asigurare pentru a-ți proteja locuința împotriva incendiilor, exploziilor, efectelor extreme ale intemperiilor, trăsnetelor sau a evenimentelor cauzate de părți terțe, dar și protecție suplimentară în caz de dezastre naturale.
 • E super ușor să o obții

  Poți veni în oricare dintre sediile Garanti BBVA și unul dintre consultanții noștri te va ajuta cu informații despre produs şi cum poţi să-l obţii.