Fiecare zi e bună atunci când știi că tu și familia ta sunteți în siguranță. Ia-ți acum asigurarea atașată Bonus Card!

Asigurarea de Protecție a Rambursărilor pentru Bonus Card

Unele persoane din viața noastră sunt atât de importante pentru noi, încât au nevoie de protecția noastră, indiferent de ce s-ar întâmpla. Asigurarea de Protecție a Rambursărilor este felul nostru de a-ţi oferi ajutorul pentru a-i proteja. Cu ajutorul ei, vei primi protecție financiară pentru tine și familia ta în cazul unor întâmplări neprevăzute, cum ar fi pierderea locului de muncă sau decesul. Valoarea primei de asigurare este de 0,168%, aplicată totalului datoriilor tale curente și viitoare în funcție de ultimul extract al Bonus Cardului tău.

Ai mai multe beneficii decât crezi pentru Asigurarea de Protecție a Rambursărilor

  • Poți aplica oricând pentru acest tip de asigurare. E simplu. Trebuie doar să ai un Bonus Card de la Garanti BBVA și să ai o vârstă cuprinsă între 18 și 65 de ani.
  • Fă totul în ritmul tău. Din momentul în care devii posesor al unui Bonus Card, poți activa sau dezactiva această asigurare oricând, indiferent dacă ești client Standard, Gold sau Platinum.
  • Vei plăti prima de asigurare automat, din limita setată pentru Bonus Cardul tău, în primele 3 zile lucrătoare ale lunii.

E super ușor să o obții

Poți veni în oricare dintre sediile Garanti BBVA și unul dintre consultanții noștri te va ajuta cu informații despre produs şi cum poţi să-l obţii.

Asigurare pentru Călătorii

În vacanță ai nevoie doar de relaxare și fericire. Iar dacă vrei să te bucuri din plin de timpul liber, trebuie să porneşti la drum fără nicio grijă. Când vine vorba de sănătatea ta, ia-ţi o grijă de pe cap atunci când plănuieşti concediul şi nu uita de Asigurarea pentru Călătorii.

Ai mai multe beneficii decât crezi pentru Asigurarea pentru Călătorii

  • Dacă ai un Bonus Card Gold sau Platinum, ești deja asigurat. Cu Asigurarea pentru Călătorii ești acoperit împotriva problemelor urgente de sănătate care pot apărea cât timp te afli în afara țării. În plus, îți oferă servicii de asistență pentru orice probleme sau întrebări pe care le ai. Trebuie doar să folosești Bonus Cardul tău Gold sau Platinum atunci când plătești costurile de transport ca să beneficiezi de asigurare. Costurile de călătorie includ prețul avionului sau prețul biletului de transport în comun din timpul călătoriei și cheltuielile de cazare sau rezervare. Dacă pleci la drum cu mașina, costurile de călătorie includ costul combustibilului și cheltuielile de cazare sau rezervare.
  • Vei primi înapoi cheltuielile efectuate în cazul în care bagajele tale înregistrate la aeroport întârzie mai mult de 4 ore.
  • Vei primi înapoi cheltuielile efectuate în cazul în care zborul tău întârzie cu mai mult de 4 ore.

E super ușor să o obții

Poți veni în oricare dintre sediile Garanti BBVA și unul dintre consultanții noștri te va ajuta cu informații despre produs şi cum poţi să-l obţii.

Asigurare Împotriva Cancerului la Sân –AVON Card

De cele mai multe ori, sănătatea noastră este în propriile noastre mâini. De aceea trebuie să facem tot ce putem ca să avem grijă cât mai bine de noi. Știm cât de importantă este sănătatea, de aceea am creat un produs special pentru clientele noastre care dețin un AVON Card: Asigurarea Împotriva Cancerului la Sân.

Ai mai multe beneficii decât crezi pentru Asigurarea Împotriva Cancerului la Sân

  • Poți obține gratuit acest tip de asigurare dacă deții un AVON Card, în funcție de criteriile de eligibilitate
  • Valoarea indemnizației este de 5.000 de lei pentru incidentul asigurat
  • Poți beneficia de această asigurare dacă ai între 18 și 55 de ani

E super ușor să o obții

Poți veni în oricare dintre sediile Garanti BBVA și unul dintre consultanții noștri te va ajuta cu informații despre produs şi cum poţi să-l obţii.