Aplică

E nevoie de curaj pentru începerea unei noi afaceri. Ai nevoie de energie, informaţii şi instrumente potrivite, cum este şi contul curent de la Garanti BBVA.

În timp ce compania va creşte, contul curent se va ocupa să facă toate operaţiunile financiare zilnice mult mai uşoare – plăţi, depozite, retrageri de numerar, schimb valutar, bilete la ordin, emitere de cecuri.

În plus, pentru ca totul să fie așa cum ar trebui, contul curent poate fi deschis atât în Lei, cât şi în valută– EUR, USD, GBP, CHF, HUF, JPY, CAD, TRY, NOK, SEK, PLN, RUB.

Contul curent de la Garanti BBVA aduce o mulțime de beneficii

  • Numeroase tipuri de tranzactii, cum ar fi: plata furnizorilor, a utilităţilor, plata datoriilor și a impozitelor către stat, prin ordin de plată sau instrumente de debit
  • Posibilitatea de a depune numerar cu ușurință, la agențiile Garanti BBVA sau ATM-uri Garanti BBVA prin instrumente de debit sau ordine de plată
  • Operațiuni de schimb valutar între un cont curent în Lei și un cont curent în valută
  • Retrageri de numerar și depozite în Lei la orice ATM Garanti BBVA

Află totul despre costuri

Află mai multe despre costuri conform tarifelor și comisioanelor standard aplicate pentru clienții IMM

E ușor de obținut

Poţi să vizitezi orice agenţie Garanti BBVA sau să ne contactezi prin e-mail la contact@garantibbva.ro .

Garanti BBVA face parte din categoria instituțiilor de credit care contribuie la schema de garantare a depozitelor, administrată de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

Banii clienților din conturile curente, cei din conturile de economii precum și cei din depozitele la termen Garanti BBVA sunt garantați până la concurența sumei de 100,000 EUR, în echivalent Lei, conform criteriilor menționate în Formularul pentru Informațiile Oferite Deponenților, precum și în Lista Depozitelor Excluse de la Garantare, vezi aici.